FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

Gică Hagi s-a enervat. Vede o conspirație împotriva Farului: „Arbitrii știu” + Larie acuză o încălcare gravă a regulamentului

Gică Hagi
Gică Hagi

Articol de - Publicat sambata, 16 decembrie 2023 16:38 / Actualizat sambata, 16 decembrie 2023 17:39

Gică Hagi, managerul Farului, a comentat remiza echipei sale cu UTA, scor 0-0.

Hagi s-a enervat din cauza arbitrajului lui Iulian Călin. A acuzat un penalty cerut de elevii lui în prima repriză, apoi a tunat pentru decizia de a-i da cartonaș galben lui Larie. 

Fază controversată la Sibiu » Farul a cerut penalty cu UTA
UTA - FARUL
Fază controversată la Sibiu » Farul a cerut penalty cu UTA

Căpitanul Farului a sărit în spatele lui Cooper la mijlocul terenul și l-a atins cu mâna pe cap, iar „centralul” i-a dat galben. Fundașul central va fi suspendat cu Rapid, din cauza cumului de cartonașe galbene.

Gică Hagi: „Arbitrii știu cine are galbene și ar fi suspendat”

„A, avut penalty clar. Riva spunea că a atins-o și adversarul. A fost atingere 100 la sută. Asta a fost singura fază. În rest, puține faze. Nu am fost noi. 

Și voiam să mai spun ceva. Dacă ăla e de cartonaș galben... Probabil arbitrii știu ce jucători au galben. Dacă ăla e cartonaș. Nici nu se punea problema de fault. La câți accidentați am... Trebuie să găsesc soluții”, a declarat Hagi, la Digi Sport.

Ca să câștigi trebuie să joci cu viteza a treia și a patra. Dacă doar pasezi, e greu să marchezi. Azi nu eram proaspeți, nu știu de ce. Am avut puține ocazii.

Am venit pe un teren neutru să câștigăm. Știam că sunt organizați pe centru, știam că trebuie să atacăm spațiul pe margini. Nu înțeleg de ce nu am fost proaspeți. Poate din cauza drumului. L-am făcut în două părți, am fost și la Cluj. Sper să găsesc răspuns zilele acestea.

- Gică Hagi, manager Farul

Larie, acuzații grave

Larie, jucătorul care a primit cartonașul galben, a acuzat o încălcare gravă a regulamentului. Concret, el susține că Mariana Trandafir, arbitrul VAR, i-a transmis lui Călin să îi dea galben. Ceea ce nu este permis, VAR-ul nu are voie să intervină în asemenea cazuri. 

Am înțeles că i s-a transmis din camera VAR. Nu e voie, dar în România orice e posibil.

- Ionuț Larie

Ce a declarat Andrei Artean

Mă bucur că nu am luat gol, de foarte multe meciuri s-a mai întâmplat acest lucru. Mister chiar ne-a zis că trebuie să fim mai atenți în defensivă. Totuși, suntem triști că nu am reușit să câștigăm, chiar dacă am întâlnit o echipă bună, cu un antrenor experimentat. 

 

Plecăm cu un punct și trebuie să luăm lucrurile bune din acest meci. Avem un sistem mai dinamic. De aceea jocul mă duce în mai multe poziții. Și fundaș dreapta, fundaș central, la mijloc. Nu ne place să ne apărăm în spate, să spun așa, trebuie să ne apărăm la mijlocul terenului. Ne așteaptă meciul cu Rapid, sperăm să-l câștigăm.

- Andrei Artean

Citește și:

Plecare importantă de la Dinamo » Kopic vrea un director sportiv croat
DINAMO
Plecare importantă de la Dinamo » Kopic vrea un director sportiv croat
Rapid, ca Bayern și Dortmund » Model revoluționar în Giulești: „Vreau să ajungem la 10 milioane de euro”
RAPID
Rapid, ca Bayern și Dortmund » Model revoluționar în Giulești: „Vreau să ajungem la 10 milioane de euro”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (13)
mirstelistu
mirstelistu  •  19 Decembrie 2023, 16:50

Anul trecut nu l-am auzit pe *** despre asa ceva amu cand *** isi arata adevarata valoare e bai. Mai lasati-ne cu *** si cu gloaba print ca ne-ati cam omorat cu stirile despre familia asta care se crede peste toti si toate

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

johny2003
johny2003  •  16 Decembrie 2023, 22:38

Lasa Gica ca bateti rapiduletul si va reveniti!

legio.sud
legio.sud  •  16 Decembrie 2023, 19:48
Postat de dorelus pe 16 Decembrie 2023, 17:43

Asta chiar nu are bun-simț... Echipa lui a făcut 3-2 la Iași după ce arbitrul s-a facut că doarme pe el, înainte acasă, după un egal a făcut scandal pentru un presupus fault (de fapt era aproape penalty pentru oaspeți), ce-i drept că după acel episod a cam tăcut, dară nu pentru multă vreme. Asta se crede atotstivuitor, chiar nu-i nimeni în familie să-i spună ca este ridicol...

Daa și astăzi moldovenii au fost răsplătiți … ieee fotbal nu glumă are Dumnezeu grijă de Hațegan ăsta cum ne-a ciupit astăzi !

Vezi toate comentariile (13)
Comentează