FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - ASTRA 3-2

Şi-a dat demisia Şumudică? "I-a anunţat pe jucători că e ultimul lui meci!"

Cristi Balaj la meciul din Giulești
Cristi Balaj la meciul din Giulești

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 octombrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 31 octombrie 2011 00:14

UPDATE 23.45 // În cadrul emisiunii moderate de Ovidiu Ioaniţoaia la GSP TV, Recursul etapei, patronul Astrei, Ioan Niculae a intrat în dialog cu Marius Şumudică:

Niculae: "Păcat de Şumudică, nu e antrenor aşa de prost, însă are un caracter aproape de zero. El azi înaintea meciului cu Rapid, în loc să-i pregătească pe băieti, le zicea că-i ultimul lui meci la Astra. Pentru mine, Şumudică e un capitol închis. N-am avut niciodată un antrenor cu un astfel de caracter. Am avut antrenori mai buni sau mai proşti, dar nu ca asta"
Şumudică: "Îmi permiteţi să vă spun ceva?".
Niculae: "Nu-ţi permit nimic"

Şumudică: "În primul rînd nu-s Yes man. La ultimele 2 meciuri, a intrat domnul Niculae în cabină si a făcut schimbările, la pauză. Eu am coloană vertebrală şi nu-s genul de antrenor căruia să-i intre patronul în vestiar. Nu o să accept să-i zică lui Bejenaru că a facut junioratul la Petrolul şi că e blat, să mi se scoată din lot doi jucători peste capul meu".

Antrenorul Rapidului crede că Şumi ar trebui să fie mîndru de ce a realizat la Ploieşti: "E revoltător ce se întîmplă. E o nebunie a societăţii noastre. E incredibil că un antrenor care a avut o serie de rezutate de 10 meciuri fără înfrîngere, pozitive, şi să trebuiască să plece după un meci pierdut cu Rapid. Astra e o echipă mică, are ambiţii mari, a pornit la un drum, dar trebuie să părcurgă nişte etape. Îmi dau seama că în Romania nu se poate face treaba, performanţa decît printr-un noroc chior.

Am un singur sfat să-i dau lui Marius: să fie mîndru că iese cu fruntea sus, că a făcut o treabă excelentă", a declarat Răzvan la Recursul Etapei.


UPDATE 22:45 //
Se pare că Marius Şumudică şi-ar fi dat demisia după eşecul cu Rapid, scor 2-3. Patronul echipei, Ioan Niculae a vorbit la Fanatik Show despre această posibilitate: "Eu nu l-am dat afară, am înţeles că el le-ar fi spus jucătorilor că acesta este ultimul lui meci la Astra! Nu ştiu mai multe, vom vorbi astăzi sau mîine"

Patronul Astrei Ploieşti, Ioan Niculae, a acuzat dur arbitrajul lui Cristi Balaj în partida din deplasare cu Rapid, pierdută de echipa sa la limită, scor 2-3.

Niculae a spus că nu ar fi acceptat niciodată să joace dacă ar fi ştiut că va fi arbitrat de Balaj, central despre care a spus că face tot posibilul s-o dezavantajeze pe Astra atunci cînd are ocazia.

"Am avut ghinion cu acea bară din minutul 90, dar marele ghinion a fost arbitrul Balaj. Dacă aş fi ştiu că e el arbitru nici nu ne-am mai fi prezentat la acest meci. Atîta timp cît ne-a arbitrat el n-am cîştigat niciodată. A inventat două goluri pentru Rapid: acel penalty a fost făcut cadou, iar la golul trei a fost o fază de volei, s-a văzut din avion că Pancu a dat cu mîna în minge.

Nu sînt supărat pe Şumudică sau pe echipă, cu toate că au fost unele erori. Totul ţine de ura personală a lui Balaj pentru mine. De cînd am promovat, la toate meciurile noastre pe care le-a arbitrat a fost împotriva Astrei.

Îl avertizez de pe acum pe Crăciunescu, dacă Balaj va mai fi delegat la meciurile Asteri, noi nu vom intra pe teren", a spus Ioan Niculae la finalul partidei pentru Fanatik Show, pe DigiSport.

Rapid s-a impus cu 3-2 în meciul de pe teren propriu cu Astra Ploieşti. Pentru giuleşteni au marcat Burcă (1), Herea (11) şi Surdu (45+1), în timp ce reuşitele oaspeţilor au fost semnate de Mihalache (34 şi 40).

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (25)
bogzy1923
bogzy1923  •  31 Octombrie 2011, 02:00
Postat de yo_manu93 pe 30 Octombrie 2011, 21:49

a venit Craciunescu, de acum Rapidul va primi penalty in fiecare meci plus inca vreo 2-3 eliminati la echipa adversa, castigam campionatul anul asta, ne-a venit si noua timpul sa furam un titlu, uraa

esti prost de bubui!

clujan_convins
clujan_convins  •  31 Octombrie 2011, 01:50

Ce limaj au suporterii care scriu pe gsp ? daca aici vorbesc asa ce sa te mai miri de huliganii care intra pe teren? Incultilor care nu stiu sa poarte un dialog cat de cat civilizat nu le mai postati parerile ca pe cnoi nu ne intereseaza asa pareri

roadkillcensor
roadkillcensor  •  31 Octombrie 2011, 01:10
Postat de pancone84 pe 31 Octombrie 2011, 00:25

Esti praf tinere. Pacat ca un rapidist poate gandi asa. Mai bine stam acasa decat sa jucam in Europa sau sa luam un campionat prin metodele comuniste ale dusmanilor nostri. Spiritul Rapidului e altul. Respect Sumi, suntem alaturi de tine si sper sa te intorci in Giulesti ca antrenor pentru ca ai demonstrat ca ai valoare. E naspa ca in Romania nu avem conducatori ci doar amatori care se cred mari antrenori. Eu nu inteleg de ce acesti "conducatori atotstiutori" mai angajeaza antrenori daca tot fac ei echipa? Si asta, si becali, si aia de la dinamo... In Romania antrenor=marioneta.

C O R E C T !!!

Vezi toate comentariile (25)
Comentează