FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

Și-a reziliat contractul deși dorea să continue » Un fost dinamovist a venit în locul lui

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 februarie 2017 15:29

Portarul Plamen Iliev și-a reziliat contractul cu FC Botoșani și a primit deja mai multe oferte din străinătate și una din Liga 1.

Portarul a vrut să plece și le-a transmis șefilor că le va da un răspuns. Totuși, cei de la Botoșani nu au vrut să mai aștepte și l-au adus pe Alberto Cobrea, de la Dinamo.

Jucătorul ar fi vrut să continue la FC Botoșani, dar șefii echipei i-au spus că nu mai are loc și cele două părți și-au reziliat contractul de comun acord.

"Am vorbit cu el și eu am încercat să-i caut echipă. I-am spus că nu mai intră în vederile noastre și nici ale antrenorului pentru că dacă el ne spunea atunci clar că rămâne până în vară, noi nu mai căutam portar. Nu puteam să stăm până pe 30 ianuarie și atunci el să ne fi spus că pleacă.

El a vrut să mai rămână, dar i-am spus că nu se poate să rămână sub nicio formă. El dacă era serios ne spunea clar: «Da domnule, rămân până la vară aici. L-am intrebat de trei ori"  Cornel Șfaițer,președintele FC Botoșani

Iliev a venit la FC Botoșani în 2015, de la Levski Sofia. În acest sezon a jucat în 20 de meciuri pentru FC Botoșani

500.000 €este cota lui Plamen Iliev, potrivit transfermarkt.de

Iliev este dorit de mai multe cluburi din Bulgaria, dar și de un club din Liga 1 și va decide în zilele viitoare unde va merge.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (1)
1650189735229298
Curilianu Liviu  •  02 Februarie 2017, 17:34

Nu a vrut sa ramana,a zs din vara ca vrea sa plece.Nu poti sa astepti ,pana se decide el ce vrea sa faca.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close