FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Şi-au pus pofta-n cui » Dinamoviştii nu îşi vor primi bani nici pînă la sărbători

Luchin şi Grigore vor mai aştepta pînă îşi vor primi restanţele salariale.
Luchin şi Grigore vor mai aştepta pînă îşi vor primi restanţele salariale.

Articol de - Publicat miercuri, 19 decembrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 18 decembrie 2012 20:47

Jucătorii şi-au luat gîndul de la sacul plin al lui Moş Crăciun. De-abia în 2013 ar mai putea primi din restanţele financiare.

Sînt şanse minime ca Moş Crăciun să vină cu sacul plin în Ştefan cel Mare în acest an! Elevii lui Dorinel şi angajaţii clubului au primit săptămîna trecută un salariu şi jumătate din restanţe, datorită contribuţiei lui Ionuţ Negoiţă, 300.000 de euro, şi-ar mai avea de luat alte trei salarii, inclusiv pe luna decembrie, însă mai devreme de începutul anului viitor nu se anunţă drumuri la bancomat.

Acţionarii le-au transmis roş-albilor să aibă răbdare şi încredere, însă jucătorii s-au interesat, prin diverse canale de informare internă, şi-au fost înştiinţaţi că în preajma Crăciunului nu se anunţă plăţi către echipă.

În ianuarie 2013 se vor mai încasa, probabil, o parte din restanţe, mai ales că vor veni nişte bani din drepturile TV. O dată cu revenirea din vacanţă, fotbaliştii vor fi primiţi în birourile şefilor pentru a se demara procesul de micşorare a salariilor individuale.

Danciu-gol face pe Moşu'
Mîine după-amiază, începînd cu ora 16:30, Ionel Dănciulescu va împărţi cadouri şi autografe puştilor de la Şcoala de Fotbal "Dănilescu", din Ghencea. Atacantul roş-albilor va dezvălui şi cîteva din secretele sale copiilor. "Îmi place să fiu în preajma viitorilor fotbalişti, mi-aş fi dorit să am şi eu asemenea oportunităţi în copilărie", a mărturisit golgeterul.

1,1 milioane de euro mai are de încasat Dinamo din drepturile TV, iar banii urmează să acopere o mare parte din restanţele de pînă acum către jucători şi angajaţi, plus Bonetti

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
fcgeo
fcgeo  •  19 Decembrie 2012, 15:31

"1,1 milioane de euro mai are de încasat Dinamo din drepturile TV, iar banii urmează să acopere o mare parte din restanţele de pînă acum către jucători şi angajaţi, plus Bonetti"" ACEASTA ,IN CAZUL IN CARE NU ARE BADEA BUZUNARELE PREA LARGI SI PREA ADANCI SI MAI ALES GOALE.

manu.
manu.  •  19 Decembrie 2012, 10:39
Postat de doru5 pe 19 Decembrie 2012, 08:59

Am auzit ca unii accepta sa fie platiti si in sampanii ...

probabil e vorba de mama ta

dnbstep
dnbstep  •  19 Decembrie 2012, 09:43
Postat de dorin-adrian pe 19 Decembrie 2012, 07:45

'dinamoviştii nu îşi vor primi bani' ... bre nea Cristian Prisacariu , mai ia si tu cateva ore de gramatica , poate asa iti intra-n capsor ca forma articulata a substantivului 'bani' se scrie cu doi de 'i'

corect se zice cu "doi i" ..nu cu "doi de i" :)

Vezi toate comentariile (8)
Comentează