FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - UTA

Și-au pus semne de întrebare în direct după Rapid - UTA: „Nu se poate așa ceva” + „Cam multe greșeli ciudate”

Rapid - UTA / FOTO: Cristi Preda (GSP.ro)
Rapid - UTA / FOTO: Cristi Preda (GSP.ro)

Articol de - Publicat miercuri, 28 februarie 2024 23:14 / Actualizat miercuri, 28 februarie 2024 23:48

Rapid - UTA 4-1. Helmut Duckadam, legenda Stelei, a pus sub semnul întrebării corectitudinea partidei, din cauza gafelor jucătorilor oaspeți.

La primul gol, Benga, fundașul de la UTA, i-a pasat lui Rrahmani și l-a lăsat singur cu portarul. Tot stoperul a scos de pe linia porții șutul lui Hasani, lăsat cu poarta goală de Rrahmani, dar mingea a revenit la Albion, care a marcat. La golul de 3-1, Omondi, jucătorul de la UTA, i-a pasat lui Rrahmani, care a marcat.

Duckadam, semne de întrebare după Rapid - UTA

„Rapid, 30 de minute din repriza a doua, o degringoladă totală. La golul 3, nu am înțeles nimic. Nu vreau să îmi dau cu presupusul. Omondi a dat pasă de gol, nu se poate! UTA era peste Rapid.

Nici coechipierii nu îi dădeau lui Rrahmani pasă așa! Cam multe greșeli ciudate”, a declarat Duckadam, la „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Ion Crăciunescu: „Benga a făcut o greșeală impardonabilă”

„Foarte multe greșeli ciudate din partea celor de la UTA. La primul gol e o greșeală impardonabilă. Nu l-a presat nimeni, el a dus mingea în centrul careului”, a spus și Ion Crăciunescu.

„Mi s-au părut niște oameni de la UTA cu un randament neobișnuit de slab”, a comentat și Cristian Geambașu, editorialist GSP, prezent în studio.

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Atmosfera din Giulești la Rapid - UTA

Citește și:

Șucu e noul Becali » Pățanie neplanificată în Giulești, la Rapid - UTA
Rapid - UTA
Șucu e noul Becali » Pățanie neplanificată în Giulești, la Rapid - UTA
Rrahmani a intrat în istoria Superligii! Gol după o gafă rarisimă în meciul cu UTA
Rapid - UTA
Rrahmani a intrat în istoria Superligii! Gol după o gafă rarisimă în meciul cu UTA

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
mirker
mirker  •  29 Februarie 2024, 07:00

Provoci mila și scârbă atarnatorule. ..știm că ești mutist dar la 4 -1 strângi buzele ,și te cari ...

RZW8591
RZW8591  •  29 Februarie 2024, 06:52

Marele portar este de loc din Arad,dacă nu greșesc! Marele portar a mâncat pâine la Steaua și apoi la FCSB,sluga lui gigi! Marele portar este anti Rapid și anti CFR Cluj ( ultima a fost campioana 5 ani consecutiv , FCSB ...nimic de 9 ani !) Sunt 3 motive pentru care marele portar face afirmații fara legătură cu realitatea și tendențioase. Adica Săpunaru când a dat mingea la adversar etapa trecută a vândut meciul !!?? Despre Naum ...fara cuvinte...nu știu de ce mai are încă emisiune...este absolut penibil in comentarii, chiar nu-l vede nimeni ?!

Richelieu
Richelieu  •  29 Februarie 2024, 04:51

E bine ca avem ""analisti" doar de la steaua si dinamo. Ce sa zica ducadam? doar nu o sa fie impartial sau dumitrescu? sunteti de ras...:))))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează