LIGA 1  ·  STEAUA - FC BRAŞOV 0-3

Şi Regina era goală!

Înfrîngerea cu Braşovul zguduie scaunul lui Lăcătuş +13 FOTO
Înfrîngerea cu Braşovul zguduie scaunul lui Lăcătuş

Articol de — Luni, 07 Martie 2011, 00:00

Steaua s-a făcut de rîs în Ghencea, după o iarnă în care s-a minţit  singură că şi-a făcut echipă

Braşovul a ucis-o pe Steaua într-un decor ca al cărţilor poliţiste distribuite cu Gazeta. Frig, zăpadă. Şi pe zăpadă, golurile galbenilor au lăsat urme de sînge. Hemoragia Stelei, echipa fără ocazie acasă împotriva ocupantei locului 12!

Minunile campionatului
"A trecut deja o jumătate de oră şi n-am avut nici o ocazie! Nu se poate!". Fanii care se încumetaseră să vină în tribune s-au grăbit să se plîngă. Adversarii le-au arătat că se putea şi mai rău. Marian Cristescu a avansat pe centru pînă la 18 metri, incredibil, nici un stelist nu-i ieşea în cale!, s-a oprit două secunde şi a înţepat mingea, care a zburat peste Tătăruşanu. Portarul doar a priceput traiectoria şi nici nu s-a întors imediat s-o urmărească. Şi-a dat seama că el şi ai lui erau conduşi (30).

Doar el pricepuse exact ce se întîmpla. Patru minute, atît a durat pînă cînd un alt galben a urcat şi a ajuns la marginea careului, de data asta Felipe Teixeira. Portughezul a tras fantastic, tare, în vinclu, în coţul lung (34). Del Piero plus forţa unei execuţii de Premier League, campionatul pe unde a trecut lusitanul. 0-2! Braşovul începuse fără nici un atacant adevărat pe teren, doar cu fundaşi şi cu mijlocaşi, dar jucătorii ei apăreau mai bine plasaţi şi mai precişi la fiecare atac.

Steaua oribilă
Galeria strîngea nervi în tribune şi arunca bulgări pe teren. Tănase pasa în spate, cînd nu pierdea mingea, iar Dică pricepea că adversarii din seara asta, deşi îmbrăcaţi tot în galben-negru, nu erau de la Sheriff Tiraspol, singura echipă împotriva căreia a jucat el bine de cînd s-a întors în roşu şi albastru. Lăcătuş a schimbat amuzant, post pe post, cu Nicoliţă şi cu Surdu în loc de Burdujan şi Dică. Amuzant tot pentru braşoveni. Care au putut să rîdă cu gura pînă la urechi abia în minutul 63. Atunci a înscris şi Oros, "cap" din 5 metri, a încheiat definitiv socotelile şi a trezit-o pe Steaua, care s-a văzut mai slabă chiar şi decît în turul campionatului! Nu puternică, omogenă, organizată şi gata de lupta pentru titlu, cum se prezentase o iarnă întreagă. Ultima oară cînd a nins aşa la un meci pe Ghencea a fost cu Villarreal, în 2005. Atunci s-a amînat "optimea" din Cupa UEFA. Lăcă şi trupa lui au avut ghinion în seara asta: ninsoarea n-a fost îndeajuns de puternică şi a început prea tîrziu ca să se amîne jocul. La cum a arătat, Steaua doar aşa ar fi scăpat nebătută!

Într-un sondaj iniţiat de GSP.RO imediat după încheierea partidei Steaua - FC Braşov, 25.000 de suporteri ai Stelei au răspuns la întrebarea "E cazul ca Lăcătuş să îşi dea demisia?". 64% dintre aceştia vor ca "Fiara" să plece, în timp ce 36% cred că antrenorul Stelei trebuie să rămînă

TOLONTAN SCRIE UN ARTICOL EMOŢIONANT, ÎNTR-UN MOMENT GREU PENTRU STEAUA

Golul fenomenal marcat de Teixeira în format interactivDoi frați sunt ultimii condamnați la moarte din Europa. Ireal ce i-au făcut profesoarei lor! „Când judecătorul a citit verdictul, toată lumea a aplaudat„

Libertatea

Comentarii (70)

suporter_adevarat  •  07 Martie 2011, 12:58

Romania e bolnava. Economic, social, mental, sufleteste. Cei care iubesc si cei care nu iubesc Steaua se bucura ca echipa de milioane a lui Becali e un esec. Ce suflete bolnave sunteti! Da, este un esec, dar care-i motivul bucuriei? Ca cineva care incearca sa faca ceva esueaza? Ca un om care baga bani in fotbal ii pierde? Unde e motivul bucuriei primitivilor care comentati? Pana si din articol razbate o bucurie ascunsa pentru acest mare esec al Romaniei si al Stelei. Are Becali bani sa refaca Steaua? NU, nu are. Steaua e la pamant si urmeaza ani grei pentru clubul care (impreuna cu Dinamo) au dat nationala de aur a acestei tari.

quest-stelistu  •  07 Martie 2011, 11:41

Cea mai frumoasa stire ar fi asta "EXCLUSIV:BECALI A PLECAT DE LA STEAUA !"

ziczic  •  07 Martie 2011, 11:14

Tatarusanu – Martinovic, Gardos, Geraldo, Latovlevici – Szekely, Radut, Ricardo, Matei Tanase – Maicon

Vezi toate comentariile (70 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
19:30 Fotbal, Bundesliga 2

Bochum - St. Pauli

Digi 2
19:30 Fotbal, Bundesliga 2

Greuther Furth - Sandhausen

Digi 4
21:30 Fotbal, Bundesliga

Freiburg - Monchengladbach

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1