FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Și Șumudică, și Reghe acuză o problemă gravă în stafful lui Dică: "Acolo s-a întâmplat ceva inuman! Mai ales că FCSB avea condiții"

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 decembrie 2018 21:03

Marius Șumudică și Laurențiu Reghecampf au căzut de comun acord că FCSB a avut mult prea mulți jucători accidentați în acest sezon, staff-ul roș-albaștrilor fiind vinovat.

"Au fost foarte multe accidentări la FCSBE inuman să ai atâtea probleme musculare cu jucătorii într-un singur sezon. Nu vreau să vorbesc despre staff-ul lor, dar acolo ceva se întâmplă. Nu putem spune că FCSB n-are parte de o alimentație bună, că n-are cele mai bune condiții", a spus Șumudică la TV Digi Sport.

Laurențiu Reghecampf a vorbit și el pe acest subiect: "În ultima perioadă, au fost foarte multe accidentări la Steaua, nu e ușor să ai o altă echipă de start în fiecare etapă. În momentul de față nu există o altă echipă cu un lot mai valoros decât cel de la Steaua. S-au făcut anumite sacrificii. Nu vreau să se interpreteze și să se spună că Dică n-a făcut ce trebuia".

Citește și:

Reghecampf propune un antrenor la FCSB: "Ar fi cel mai bun, ar putea gestiona relația cu Becali" + Ce spune despre Dică + Unde pleacă: "Viitorul meu e acolo"

Șumudică poate fi bomba lui Becali: "Aș vrea să lucrez cu Gigi, am putea face rezultate împreună"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
martinpen
martinpen  •  24 Decembrie 2018, 08:59

Unii jucatori au fost sfatuiti sa se dea accidentati, sa compromita

gabriel_d
gabriel_d  •  24 Decembrie 2018, 08:18
Postat de bufnila pe 24 Decembrie 2018, 02:45

DICA este o gluma de antrenor. Punct. O sa ajunga in curand un bagator de seama, cum este Bani Coman sau prunea, pentru ca nu are nicio treaba cu antrenoratul. Sa nu mai spun ca s-a lasat umilit in ultimul hal, personalitate zero.

Sunt de acord cu tine. S-a trezit in LIGA 1, cand de fapt pregatirea si "inteligenta" lui sunt de nivelul Ligilor inferioare.

1742401565799276
Gaby A Gator  •  24 Decembrie 2018, 07:53
Postat de marius.bxl pe 24 Decembrie 2018, 03:36

Dica statea pe Facebook cu jucatorii in timpul saptamanii in loc sa dea cu piciorul in beşica

Lasati bei, nu fiți farisei! Deaconu nu a fost accidentat!!... Ba din contră a jucat in fiecare etapă la fc5b-penalty! ! ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează