FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Conducerea Craiovei, disperată de arbitrajul din meciul cu Botoșani: „Am avut două penalty-uri. Unul se vedea de pe Pluto” + Săgeți către CFR Cluj

Botoșani - Craiova 0-0 +8   FOTO
Botoșani - Craiova 0-0

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 noiembrie 2020 11:20 / Actualizat duminica, 22 noiembrie 2020 11:40

Silvian Cristescu (50 de ani), directorul sportiv al Univesității Craiova, a criticat arbitrajul din meciul echipei sale cu Botoșani, încheiat la egalitate (0-0), și a înțepat-o pe CFR Cluj, rivala „juveților” la titu.

Craiova a remizat la Botoșani, scor 0-0, însă Cristescu a fost mulțumit de evoluția echipei. Supărarea oficialului Craiovei este reprezentată de modul în care „centralul” Bogdan Dumitrache a arbitrat partida. Directorul sportiv al oltenilor spune că echipa sa ar fi trebuit să primească două penalty-uri.

Silvian Cristescu: „Mai avea puțin și îi rupea tricoul”

„Domnul Dumitrache ar fi arbitrat foarte bine aseară dacă ar fi văzut și cele două penalty-uri la Mamut. La cel de-al doilea, portarul Botoșaniului mai avea puțin și îi rupea tricoul. Nu este vorba de a căuta penalty. Portarul l-a tras de tricou, se vede clar. Mai avea puțin și i-l rupea! Nu vreau să spun că arbitrajul este de vină pentru ultimele rezultate, dar ne-a fost refuzat un penalty care se vedea de pe Pluto!

Pigliacelli nu a avut niciun șut pe poartă, posesia noastră a fost de 65%, am dominat din toate punctele de vedere. Cert este că la meci echipa a arătat o altă atitudine, a fost mai ambițioasă, a alergat mai mult. Noi am pierdut două puncte și rămân la ideea că la tragerea de tricou era penalty, mai clar de atât nici nu se putea.

Acum numai rezultatele îl vor ține pe Papură la cârma echipei. La noi, însă, toata lumea spune «de ce câștigă Craiova cu 1-0», «de ce i se dă penalty Craiovei»... CFR a castigat ani de zile cu 1-0 si nu i-a criticat nimeni”, a declarat Cristescu la PRO X.

Având în vedere că Koljic marca meci de meci și era cel mai bun vârf de atac din țară, echipa are unele lacune la finalizare, dar se vor rezolva și ele. Avem jucători care pot să îl suplinească, pot să se apropie de el - Silvian Cristescu, director sportiv CS Universitatea Craiova

Cu punctul obținut la Botoșani, Craiova a urcat pe prima poziție în Liga 1, însă va coborî dacă FCSB obține cel puțin un egal cu Gaz Metan Mediaș în meciul de luni.

VIDEO. Corneliu Papură : „Nu știu dacă și câștigam, dar meritam să înscriem două goluri”

Citește mai multe știri despre Botoșani - Craiova:

Marius Croitoru, reacție nervoasă în finalul meciului: a spart un geam de nervi!

Arbitrul Istvan Kovacs a aflat cu doar 10 minute înainte de meci că are coronavirus: „Am avut inspirația să verific mailul”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
10207202405083487
Nanu Daniel  •  23 Noiembrie 2020, 15:14
Postat de stefy29 pe 22 Noiembrie 2020, 23:35

*** ar fi vrut 11 m., ba chiar doua 11 m. Pai de, ei sunt invatati cu ***, nu au fost primiti direct in liga a doua, fara merit sportiv, li se pare normal sa primeasca 11. m, ba chiar doua 11 m. Unul dintre ele a fost observat si de specialistii NASA. *** ma facaturilor la mogosoaia, nu mai cersiti 11 m., ba chiar doua 11 m.

Uite cine vorbeste, milogii care au inscris cu Slobozia din offside de 3 metri si au stat pe capul arbitrului minute in sir sa le acorde avantajul ! Facaturi sunteti voi ba, 2005, 2009 (divizare), 2017 continuitate din pix...

stefy29
stefy29  •  22 Noiembrie 2020, 23:35

*** ar fi vrut 11 m., ba chiar doua 11 m. Pai de, ei sunt invatati cu ***, nu au fost primiti direct in liga a doua, fara merit sportiv, li se pare normal sa primeasca 11. m, ba chiar doua 11 m. Unul dintre ele a fost observat si de specialistii NASA. *** ma facaturilor la mogosoaia, nu mai cersiti 11 m., ba chiar doua 11 m.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

908074729289300
Radulescu Aurel  •  22 Noiembrie 2020, 17:45

Problema nu e ca nu le-a dat nu stiu care 11 m,lucru pe care il reclama toate echipele din Romania,ci faptul ca nu joaca mai nimic.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close