FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Silvian Cristescu sare în apărarea lui Jovan Markovic: „N-a avut România atacant ca el în ultimii 10 ani”

Articol de GSP - Publicat marti, 06 septembrie 2022 15:00 / Actualizat marti, 06 septembrie 2022 15:12

Fostul jucător al Craiovei, Silvian Cristescu (50 de ani), i-a luat apărarea lui Jovan Markovici (21), de la CSU Craiova. Atacantul a fost aspru criticat în mai multe rânduri pentru kilogramele în plus.

Jovan Markovici a fost marcatorul unei duble în partida cu Farul Constanța, câștigată de CSU Craiova cu scorul de 4-3.

Trei săptămâni de Vadim Rața = Un an de Moruțan! Cât a încasat FC Voluntari de la Gigi Becali pentru „împrumutul” mijlocașului moldovean
FCSB
Trei săptămâni de Vadim Rața = Un an de Moruțan! Cât a încasat FC Voluntari de la Gigi Becali pentru „împrumutul” mijlocașului moldovean

Silvian Cristescu: „N-a avut România atacant ca Markovic în ultimii 10 ani”

Fostul căpitan al Craiovei a ținut să-l laude pe Jovan Markovic pentru evoluția de luni seara și este de părere că prestațiile slabe ale vârfului cu origini sârbești au fost urmarea unor probleme personale.

„A avut și niște probleme. A avut soția însărcinată, el fiind tânăr. Markovic este un atacant pe care România nu l-a avut în ultimii 10 ani. Are calități foarte bune, da bine cu capul, are forță. 

N-avem cum sa-i tăiem o mână sau un picior să slăbească. Markovic nu este gras, doar trebuie să mai lucreze. El va face un sezon fantastic, dacă îi dai încredere va da totul”, a precizat Silvian Cristescu pentru Pro Arena.

44 de meciuria avut sezonul trecut Jovan Markovici pentru CSU Craiova

Ne dă încredere pentru viitor ce a schimbat Mirel Rădoi. Nu e ușor să pui un sistem în joc peste noapte. Dacă nu anul acesta, anul viitor va fi greu de dat la o parte. Mirel poate antrena la marile clubului din Europa. Și când suntem la 15 puncte mă gândesc numai la titlu. Toată suflarea alb-albastră se gândește la titlu. Vrem să luăm titlu anul acesta.

-  Silvian Cristescu, fost mijlocaș Craiova

Andrei Vochin, despre problemele lui Jovan Markovic: „Nu poți face performanță cu acest fizic”

În meciul trecut, câștigat la limită de CSU Craiova 1-0 cu FC Botoșani, Andrei Vochin l-a criticat în termeni duri pe Jovan Markovic pentru condiția fizică.

„El are un avantaj la Craiova. Croiala tricourilor ... La Craiova, tricourile sunt regular fit, iar la naţională sunt slim fit şi acolo vezi diferenţa. Markovic nu poate să înţeleagă că nu e OK fizic... 

Știu că oamenii de la Craiova fac sacrificii mari cu el, dar el nu înţelege că nu poţi să faci fotbal de performanţă aşa, cu fizicul ăsta. Niciodată! Nici măcar ochiometric nu te poate lua cineva în serios. Cred că toţi din jurul lui îşi doresc să ajungă mare fotbalist, mai puţin el. Păcat, pentru că este înzestrat cu talent", a zis Vochin.

VIDEO Marin Barbu, despre Markovic și Baiaram: „Știu ce să facă cu mingea, dar Rădoi trebuie să pună biciul pe ei”

Citește și alte articole:

Adrian Mititelu, dezvăluiri din închisoare la „Prietenii lui Ovidiu” și detalii despre problemele cu Mihai Rotaru: „A vrut să-mi distrugă familia”
PRIETENII LUI OVIDIU
Adrian Mititelu, dezvăluiri din închisoare la „Prietenii lui Ovidiu” și detalii despre problemele cu Mihai Rotaru: „A vrut să-mi distrugă familia”
Îndemn de totul sau nimic pentru Gigi Becali: „Să-l țină tot meciul pe teren și dă 30 de goluri până în vară! Dacă nu, MĂ LAS de fotbal”
FCSB
Îndemn de totul sau nimic pentru Gigi Becali: „Să-l țină tot meciul pe teren și dă 30 de goluri până în vară! Dacă nu, MĂ LAS de fotbal”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (32)
weissburgund
weissburgund  •  06 Septembrie 2022, 21:46

Silvian, cât mai e sută de vodcă "la varice"?

gigimarga2
gigimarga2  •  06 Septembrie 2022, 21:12

Marcovici , un atacant interesant care insa inc nu a priceput ca EFORTUL in meci si antrenament trebuie sa fie de un alt nivel daca vrei sa ti pui calitatile in valoare. Seamna la fizic cu Ionel Ganea dar la atitudine e inca amator. Da un gol treieste o vară.

bajescu
bajescu  •  06 Septembrie 2022, 20:36

I-am vazut calitatile cand a fost covocat la Nationala. Zero barat !

Vezi toate comentariile (32)
Comentează