FOTBAL  »  Superliga  »  MERCATO

Silviu Lung Jr, gata de revenirea în Liga 1: „Da, am vorbit! Le-am spus planurile mele”

Silviu Lung Jr
Foto: Imago
Silviu Lung Jr Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 06 septembrie 2021 21:42 / Actualizat luni, 06 septembrie 2021 22:25

Silviu Lung Jr (32 de ani) a dezvăluit că a fost în discuții cu mai multe cluburi din România pentru a reveni în Liga 1.

Intrat în ultimul an de contract cu Kayserispor, Silviu Lung nu exclude o revenire în fotbalul românesc la atunci când înțelegerea cu turcii expiră.

„Am intrat în ultimul an de contract, să vedem ce o să se întâmple. În general, când mai sunt şase luni, atunci o să înceapă renegocierile şi o să vedem la timpul potrivit. 

Anul trecut îi promisesem başcanului de aici că o să rămân, că o să prelungim contractul încă doi ani şi, în ciuda ofertelor primite, am vrut să-mi onorez promisiunea, pentru că m-am simţit ca acasă aici, m-am simţit respectat şi m-am decis să continui aici”, a declarat Silviu Lung Jr potrivit Telekom Sport.

Chiar dacă nu a vrut să dea nume, Silviu Lung a recunoscut discuțiile cu mai mulți patroni importanți din Liga 1, care și-au exprimat interesul de a-l achiziționa.

„Am mai vorbit, da! Am mai vorbit cu diverşi patroni, dar totul a fost la stadiul de tatonări. Eu le-am spus planurile mele şi dânşii au înţeles. 

Săpunaru are deja 37 ani şi joacă precum la 25, aşa că vârsta e doar un număr. Important e felul cum te simţi când începe meciul şi plăcerea pe care o ai de a juca fotbal”, a mai spus acesta.

Rapid, posibilă destinație pentru Lung?

Întrebat dacă ar veni la Rapid alături de Cristi Săpunaru, Lung nu a negat o posibilă mutare: Niciodată nu poţi să zici nu. Mă bucur că a ajuns (n.r. – Săpunaru) la un club pe care îl iubeşte atât de mult. 

Ştiu foarte mulţi jucători, care, atunci când se duc la o echipă, spun că iubesc echipa aia de mici sau spun din complezenţă, dar la Săpunaru e adevărat. N-am văzut niciun jucător să iubească o echipă atât de mult”, a precizat Lung pentru sursa citată.

Cristi Săpunaru, jucătorul lunii august 2021: „Vă mulțumesc pentru premiu, dar cred că este premiul echipei, nu al meu personal”

Citește alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Dan Petrescu, anunț despre Budescu: „Cum să-i spui nu?!” » Ce spune despre Arlauskis

FCSB îl așteaptă pe Budescu! Gigi Becali confirmă negocierile + reacția mijlocașului le dă speranțe fanilor roș-albaștri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
ucluj2011
ucluj2011  •  07 Septembrie 2021, 14:20
Postat de flosud97 pe 06 Septembrie 2021, 22:31

Dar tu nu vrei sa te intorci acasa la Fc Universitatea Craiova 1948, ça la clonati nu ai ce sa cauti

Cred că vrei să spui la clonați adică la CSU Craiova!!! Alți clonați nu există în Liga I.

m4blue88
m4blue88  •  07 Septembrie 2021, 01:02

Nu cred că vine în Ro curând, va avea oferte din Turcia mult superioare dpdv financiar.

1579377552376465
Titel Cebuc  •  07 Septembrie 2021, 00:18

Sa se duca dupa tati...la clona..sapunaru, de acord ..caracter... da tu ...???

Vezi toate comentariile (6)
Comentează