FOTBAL  »  Superliga  »  SPORTUL - RAPID 0-2

Şiman distruge liga din România: ”E un fotbal trucat. Nu promovează valoarea, ci mizeria”

Sportul - Rapid 0-2
Sportul - Rapid 0-2

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 mai 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 16 mai 2012 20:33

Vasile Şiman a răbufnit după înfrîngerea suferită în faţa celor de la Rapid, scor 0-2. Din cauza acestui rezultat, ”studenţii” vor juca în Liga a II-a din sezonul viitor. Patronul de la Sportul Studenţesc l-a acuzat pe arbitrul Haţegan că nu a dat penalty la un henţ în careu comis de Alexa.

E un fotbal trucat. E un fotbal în care nu se cîştigă pe teren. Un fotbal care nu promovează valoarea, ci mizeria. Nu plec eu. Îi fac pe ei să se retragă din fotbal, pe rînd. Ştiu multe, dar nu pot dovedi, nu sînt ofiţer sub acoperire. DNA-ul probabil are treburi mai importante decât sa vadă ce fac toţi găinarii în fotbal”, a declarat Şiman la sportro.

Normal că s-a umplat cu valize în lupta pentru titlu, dar discret. Crăciunescu nu este vinovat, dar el nu este în stare să gestioneze această situaţie”, a explicat acesta.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (25)
kilimanjaro
kilimanjaro  •  17 Mai 2012, 18:35

Nu trebuie să ai mai mult de două clase ca să-ți dai seama că fotbalul românesc este o glumă proastă, o afacere între bișnițari. Fotbalul a fost transformat într-o mașină,cam stricată de-altfel, de făcut și spălat bani. Meciurile sunt cumpărate și vândute în funcție de oportunități, echipele „fanion„ au ajuns de râsul lumii, iar cei care le conduc destinele aranjează să ajungă în cupele europene doar pentru banii pe care îi primesc prin această prismă, căci de fotbal, oricum nu poate fi vorba, că amărâtele de echipe oricum nu se fac decât de râs. Așa se întâmplă într-un fotbal fals, mimat, vândut și cumpărat ca la piață. O epocă fanariotă a fotbalului românesc.

flxn2003
flxn2003  •  16 Mai 2012, 23:45

CU TOTII STIU CATE CEVA, DAR SUNT SCLAVII SISTEMULUI CONDUS DE MITICA SI CANCERUL FOTBALUILUI ROMANESC!!!!!

alex_cainele
alex_cainele  •  16 Mai 2012, 23:41
Postat de ferko_cfr_k pe 16 Mai 2012, 23:38

Alexa trb sa fie macelar si-a gresit vocatia.Furt pe fata clar,la 1-1 mai exista o sansa sa ramina Sportul in prima liga.

Sansa porcului de Craciun. Apropo Sportul cum a ramas in prima liga editia trecuta? Ca din ce stiu io la finalu' clasamentului a terminat pe 17. Alta chestie: Siman e tata gainarilor. As vrea sa-l vad suferind pentru fiecare copil pe care l-a nenorocit la acea echipa, pentru fiecare fotbalist la care i-a distrus viitorul si pentru fiecare echipa pe care tepuit-o. Daca maine i se ofera sansa de a juca in Liga 1 cu conditia de a-si plati jucatorii la zi iti spun io ca refuza, asta-i Vasile Siman.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează