FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Simbolul Giuleştiului îşi încheie cariera dacă alb-vişiniii intră în faliment: "Nu mai pot juca fără Rapid"

Daniel Pancu a fost mereu preferatul galeriei rapidiste
Daniel Pancu a fost mereu preferatul galeriei rapidiste

Articol de - Publicat vineri, 17 mai 2013 00:00 / Actualizat joi, 16 mai 2013 19:28

Daniel Pancu, 35 de ani, crede că alb-vişiniii vor evolua în "judeţeană" în sezonul viitor, situaţie în care e decis să se retragă.

- Pancone, ce faci pînă la urmă, te retragi?
- Contractul meu expiră la 1 iulie şi s-ar putea să fie ultimul din cariera mea. Cel puţin aşa cred, avînd în vedere în ce situaţie e Rapidul la momentul acesta.

- La ce te referi?
- La tot ce se întîmplă acum, cu licenţa, cu insolvenţa, cu problemele salariale. Ori se schimbă ceva, ori pun ghetele în cui.

- Şi ce ar trebui să se schimbe ca să mai poţi juca?
- Am spus că voi rămîne în Giuleşti, dacă mai sînt dorit, chiar şi în eşalonul secund, dar nu cred că va mai fi cazul. Din păcate, să evoluăm în Liga a 2-a a devenit varianta optimistă pentru noi.

- Te temi de faliment?
- Sincer, da! Din ce văd eu, acest club frumos o va lua de la capăt în aceasta vară. Cred că echipa va evolua în Liga a 4-a, nu văd cum să rămînă în divizia secundă. Am realizat asta acum două săptămîni, înainte să aflăm că n-am primit licenţa. Ştiţi de ce? Planul acela de reorganizare a fost contestat de mulţi creditori şi va mai dura ceva timp pînă cînd va fi aprobat. Asta dacă va fi acceptat pînă la urmă, avînd în vedere că se baza în mare parte pe banii veniţi din drepturile TV şi din vînzarea de bilete.

- Copos a mai vorbit cu voi?
- Ce să ne spună?! E gata! Nu-i mai arde de nici un fotbal, are probleme mult mai mari.

- În concluzie, dacă Rapidul nu rămîne măcar în Liga a 2-a, te retragi?
- În România nu voi mai evolua nicăieri! Iar în Giuleşti, n-am cum să joc în Liga a 4-a, am şi eu o vîrstă, un CV. Aş mai accepta un angajament doar dacă mi-ar veni vreo propunere dintr-un loc exotic, de undeva de "afară", însă şansele sînt mici.

"E trist ce se întîmplă la Rapid! Şi cînd mă gîndesc ce optimism era în club... toată lumea din conducere ne dădea asigurări că vom primi licenţa. Uite că n-a fost aşa!" ( Daniel Pancu, căpitan Rapid)

83 de goluri a marcat Pancu în tricoul Rapidului în cele 245 de meciuri disputate în cariera lui în tricoul alb-vişiniu, în toate competiţiile

Galeria vine la proces!
Azi, cu începere de la ora 13:00, lotul din Dosarul Transferurilor se va prezenta la ÎCCJ pentru un nou termen. Cum printre inculpaţi se numără şi George Copos, galeria celor de la Rapid a pregătit o deplasare la ÎCCJ, pentru a protesta împotriva nelicenţierii giuleştenilor şi a problemelor de la club.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (29)
tigruzzu
tigruzzu  •  18 Mai 2013, 06:14
Postat de vladutzzz89 pe 17 Mai 2013, 19:02

in ciuda rivalitatii uriase dintre echipe si suporteri, mie imi pare rau de disparitia acestui club.... Prefer meciuri cu rapid, craiova, uta, poli, arges, farul, bacau, decat cu chiajna sau otopeni

O să jucați cu Măciuca...

aldan
aldan  •  17 Mai 2013, 23:24

Demnitatea si determinarea baietilor in returul asta m-au facut sa ma simt mai rapidist ca oricand! FZR, wherever you are!!!

gymd
gymd  •  17 Mai 2013, 22:43

Ce mai este de spus, Pancu este un adevarat simbol al romaniei,impreuna cu Danciulescu................ 2 exemple cum nu se vor mai naste niciodata in Romania, sa ne mandrim ca avem 2 simboluri asa de mari de la 2 echipe mari cu traditie.Sper sa va reveniti din pasa asta proasta,iar de la anul sa reveniti mai puternici si cu o noua conducere, RESPECT PANCU

Vezi toate comentariile (29)
Comentează