FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - VASLUI 0-1

Simte ceva? Ilie Stan a văzut eşecul Stelei de la tribuna 0

Ilie Stan pare oricînd pregătit să revină pe banca Stelei
Ilie Stan pare oricînd pregătit să revină pe banca Stelei

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 aprilie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 21 aprilie 2012 10:44

Nu de puţine ori s-a spus că Ilie Stan se află doar în stand-by după ce a fost înlocuit cu Mihai Stoichiţă. Cu alte cuvinte, el ar putea fi reactivat în orice moment în situaţia în care actualul antrenor din ”Ghencea” nu are rezultate.

O asemenea variantă a căpătat forţă la meciul împotriva Vasluiului. Stan a venit să o vadă pe Steaua, dar nu a stat la lojă, ci a preferat să ia loc în mijlocaşul suporterilor roş-albaştri, undeva în tribuna 0. Tehnicianul de 44 de ani a fost întîmpinat cu simpatie de toţi cei din jur, care l-au aplaudat.

În acelaşi timp, Mihai Stoichiţă a fost contestat. Ba, la final, după înfrîngerea cu 1-0, i s-a cerut demisia. Să fie un semn?


”Toată lumea îl lua la mişto pe Ilie că i-a alergat pe stelişti 7 zile la munte. Mamă, zeci de editoriale am văzut, toţi rîdeau, dar datorită lui echipa aleargă!”
Ioan Andone, antrenor CFR Cluj

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
gaspacio
gaspacio  •  21 Aprilie 2012, 20:01

Urmeaza statia Sorin Cartu cu peronul pe partea stanga.Pentru directia Champions League,coborati statia la Cosmin Olaroiu.Trenul circula in directia Slughita-Lacatus,corespondenta cu magistrala Stan.

tepesvlad2004
tepesvlad2004  •  21 Aprilie 2012, 17:57

Ilie Stan nu trebuia demis. Pacat!!!

banmarcel
banmarcel  •  21 Aprilie 2012, 17:33

I-mi pare rau pentru ILIE,nu merita asta...

Vezi toate comentariile (12)
Comentează