FOTBAL  »  Superliga  »  PRESĂ

Simularea lui Șumudică de la meciul cu Dinamo a făcut înconjurul presei internaționale: "Un actor prost și o simulare grotescă"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 martie 2016 15:51

Presa internaţională a scris despre simularea lui Marius Şumudică, din meciul cu Dinamo. Media de afară o consideră una ridicolă, iar antrenorul Astrei a fost numit "actor prost".

"Fotbaliștii sunt mereu arătați cu degetul pentru că simulează. Uneori aceste simulări sunt teatrale, dar antrenorii au arătat că și ei știu cum se face teatru pe marginea terenului.

Antrenorul liderului din Liga 1, Marius Șumudică, a simulat o lovitură în cap atunci când a fost lovit în braț cu un obiect. Prost actor, Șumudică a cerut să intervină medicii", a scris Le Figaro.

Francezii n-au uitat de suspendarea lui Șumudică, care a fost prins că paria online: "Antrenorul Astrei s-a făcut remarcat și prin alte fapte, mai puțin remarcabile. FRF l-a suspendat pentru că a pariat și a încălcat regulamentul. A pariat sume între 500 și 900 de euro pe meciuri din Champions League, Europa League, Liga 1 și meciuri de tineret ale naționalelor".

"Simularea ridicolă a unui antrenor român", a titrat sofoot.com conform News.ro. "Am găsit ceva mai bun decât cădearea falsă a lui Louis van Gaal. Marius Şumudică, antrenorul Astrei Giurgiu, l-a concurat bine pe tehnicianul batav. În timpul meciului cu Dinamo, antrenorul a fost atins de un obiect venit din tribune.

Proiectilul l-a lovit uşor în braţ, dar el s-a ghemuit brusc şi şi-a ţinut capul în mâini ca şi cum obiectul i-ar fi străpuns craniul. Mari resurse au fost desfăşurate pentru a trata rana imaginară, iar partida chiar a fost întreruptă pentru câteva momente".

" Simulare complet grotescă a unui antrenor român", a considerat şi rtl.be. "Dacă anumiţi jucători nu ezită să simuleze, acelaşi lucru este valabil şi pentru antrenori. Marius Şumudică a demonstrat-o în meciul cu Dinamo. Deşi a primit un mic proiectil pe braţ, el a simulat o lovitură la cap. Medicii au intervenit pentru a-l trata şi partida a fost întreruptă". 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (29)
bogdangeorge84
bogdangeorge84  •  03 Martie 2016, 09:57

L-am laudat, L-am comparat Cu Lucescu ,l-am numit cel mai bun antrenor din Liga 1 si asa este , Shumu este de laudat , de comparat cu Lucescu, in momentul de fata antrenorul cu cele mai bune rezultate. Dar ca si Publicul din giulesti care-l lauda si critica vreau sa spun , cu parere de rau ca GIULESTEANUL ramane GIULESTEAN . Prea s-a aruncat ca o clatita in tigaie.

andyandrei2015
andyandrei2015  •  03 Martie 2016, 04:21

si iata cu cum sumudica se face de ras peste tot si e si supendat,ai mila de el,asta i pohta ce am poftit :))) e un clovn

841315962626148
Laurentiu Burlacu  •  02 Martie 2016, 20:50

Totul a fost premeditat. S-a inceput cu asezarea fanilor chiar in spatele bancii de rezerva a Astrei, apoi cu instigarile acestui clovn Sumudica. S-a sperat la o intrerupere a meciurlui si o victorie cu 3-0 la masa verde iar cu bataie mai lunga cu o penalizare a suporterilor dinamovisti, carora sa li se interzica accesul la meciurile de la Bucuresti. Si cum meciul cu Astra din PO se apropie.....

Vezi toate comentariile (29)
Comentează