FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Singurul trofeu câștigat de Dinamo în acest sezon » "Câinii" sunt campioni la juniori U15

Articol de - Publicat joi, 16 iunie 2016 16:34

Dinamo nu a reuşit să ia cu echipa mare niciun trofeu în sezonul recent încheiat, dar acest lucru nu e valabil şi când vine vorba de grupele de copii ale clubului din Ştefan cel Mare.

Echipa U15 a lui Dinamo a câştigat finala Campionatului Naţional Juniori C cu 4-0 în faţa celor de la Ardealul Cluj, într-un meci în care puştii pregătiţi de Mihai Dobre au făcut spectacol prin Claudiu StaN, care a marcat trei din cele patru goluri.

Celălalt gol a fost înscris de Andrei Mitran, iar portarul micilor "câini", Ştefan Fara, a apărat un penalty în minutul 59.

Generaţia 2001 a celor de la Dinamo a terminat sezonul neînvinsă, câştigând campionatul municipal pentru a şasea oară consecutiv şi fiind cea mai titrată echipă de juniori din cadrul Academiei dinamoviste.

"Dinamo U15 este campioană municipală şi naţională. Suntem foarte mândri de jucătorii noştri. Mai ales că Vlad Mitrea a debutat la Dinamo II, iar lotul naţional al României U15 va fi format în mare parte din jucătorii noştri" Gabi Răduță, seful Academiei de copii si juniori Dinamo, pentru GSP

Echipa lui Dinamo U15 folosită în finală:

Șt. Fara, R. Zamfir, C. Brat, D. Giafer, G. Marin, V. Borcea, An. Bălan
Vl. Mitrea - cpt., Claudiu Stan, An. Mitran, M.Chiriac
Au mai jucat: An.Bani, Şt. Bucur, Gherghiceanu, Şt. Ciobanu

Ei sunt viitorul

Dinamoviştii îşi pun mari speranţe în trei jucători de la Grupa 2001. Este vorba despre Vlad Mitrea, Andrei Mitran şi Claudiu Stan. Primul este căpitanul echipei, iar ceilalţi doi sunt marcatorii din finala de anul acesta.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
zidane92
zidane92  •  16 Iunie 2016, 21:38

Cate trofee a luat FESEBE in sezonul 2015-2016 echipa cu jucatori megavalorosi , antrenor de champions league, impresar de top si preparator pregatiti in laboratoare epocale?

andrei.33
andrei.33  •  16 Iunie 2016, 18:16

Random, mosule, steaua aka fcsb n-a mai produs nimic de calitate de vreo doua decenii. Tot ce aveti sunt mercenari "care mereu si-au dorit sa joace la steaua" Dinamo are singura scoala adevarata. In 20 ani a produs o gramada de jucatori de calitate. Au fost gestionati prost de samsari ulterior dar asta e alta discutie.

nebraska
nebraska  •  16 Iunie 2016, 18:11

Rivala din Chiajna ia cupa ligii,are adversar de trei lulele in finala.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează