FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Situaţia e critică la Rapid: "Jucătorii nu au ce mînca" » Ultima aroganţă a lui Copos pentru străinii Rapidului

Articol de GSP - Publicat joi, 20 decembrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 20 decembrie 2012 19:39

Rapid a intrat în insolvenţă, George Copos nu şi-a mai plătit jucătorii de peste 4 luni, iar mai mulţi jucători importanţi au fost anunţaţi că nu mai fac parte din planurile de viitor ale giuleştenilor.

Căpitanul Daniel Pancu este unul dintre cei care au rămas în continuare la Rapid şi a vorbit despre problemele din Giuleşti: "Ce să mai zicem, nu e nimic nou la echipă, am primit jumătate de lună pentru august şi atît. Mai rămîn septembrie, octombrie, noiembrie şi în curînd decembrie. Nu se primesc bani de sărbători. Eu nu mă plîng, dar sînt alţi jucători care mi-au cerut împrumut. Nu au ce mînca unii dintre ei. Au datorii la bănci, şi-au luat şi o casă. Nu ştiu ce se va întîmpla", a declarat căpitanul rapidist la emisiunea Fanatik Show de la DigiSport.

Atacantul giuleştenilor a anunţat şi ultima ispravă a lui George Copos: "Mulţi străini nu se vor mai întoarce la Rapid. Li s-au cumpărat doar bilete dus. Ştiu sigur că Stefan Figueiredo şi Renan au primit doar astfel de tichete" :)


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (27)
sadim3ro
sadim3ro  •  02 Ianuarie 2013, 14:51

cu tot respectul pentru Pancu... nu au ce manca... sa fim seriosi... sunt oameni in tara aia care castiga 500-600 RON pe luna si au ce manca (traiesc rau si greu dar au ce manca) iar fotbalistii Rapidului au venituri lunare medii sa zicem de 10.000 euro (aprox 47000RON/ luna) hai sa facem un calcul 8 luni x 47000 RON = 376000RON .... wwwooowww muritori de foame intr-adevar. aa nu am pus primele de meci... in caz ca au fost

rapid87
rapid87  •  21 Decembrie 2012, 14:55
Postat de luke2 pe 20 Decembrie 2012, 20:30

Minte luminata, un om care castiga mai mult are alte cheltuieli decat unul care castiga mai putin. Comparatia ta este de 2 lei. Normal ca au ce manca dar aici este vorba despre alte cheltuieli. Nu poti compara ce face un fotbalist cu un muncitor pentru ca daca era asa usor de ce muncitorul despre care vorbesti nu s-a facut fotbalist? Pai iti spun eu, pentru ca nu are aptitudini de fotbalist. Si nu se fac comparatii din astea. De examplu compara tu cati bani face o cantareata buna cu un muncitor si nu la noi. Compara in alte tari. Se compara la venituri? Iar Copos daca nu avea bani trebia sa nu semneze contracte cu acesti fotbalisti. Sa vedem daca si voi ati avea un contract nerespectat

in loc de luke mai bn iti puneai lake:))))) stelist prost ce esti.

cornelflore
cornelflore  •  21 Decembrie 2012, 14:10

NOI NE FACEM CA JUCAM ,SI EI NE FAC CA NE PLATESC !!!!!!! ATI AVUT MII DE EURO

Vezi toate comentariile (27)
Comentează