FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

EXCLUSIV Situație complicată la FCU Craiova: Napoli a plecat în Italia fără să semneze noul contract » Ce condiții pune Adrian Mititelu + Ce cere antrenorul

Nicolo Napoli a plecat în Italia fără să semneze prelungirea contractului cu FCU Craiova, foto: Imago
Nicolo Napoli a plecat în Italia fără să semneze prelungirea contractului cu FCU Craiova, foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 18 mai 2022 08:42 / Actualizat joi, 19 mai 2022 18:29

Nicolo Napoli a plecat în Italia fără să semneze prelungirea contractului cu FCU Craiova, care expiră la 30 iunie. Adrian Mititelu vrea performanță și clauze de reziliere, iar italianul cere transferuri pentru a duce echipa în play-off.

Nicolo Napoli (60 de ani) și-a îndeplinit obiectivul pentru care a fost adus, în ianuarie, la FCU Craiova, salvarea de la retrogradare. Antrenorul italian a preluat echipa din subsolul clasamentului și a reușit să o poziționeze la final pe locul 4 din play-out, în spatele formațiilor care s-au luptat pentru barajul de Conference League. 

Cu toate astea, Nicolo Napoli și Adrian Mititelu nu s-au înțeles încă pentru prelungirea colaborării pentru sezonul următor. Părțile au discutat în ultimele zile pe marginea clauzelor care urmează să fie stipulate în noul angajament.

Planuri spectaculoase în culise: Rădoi în locul lui Reghe la Craiova? + Unde pot ajunge Croitoru, Poenaru și Balint
ANTRENORI
Planuri spectaculoase în culise: Rădoi în locul lui Reghe la Craiova? + Unde pot ajunge Croitoru, Poenaru și Balint

Patronul, aflat în detenție, vrea performanță și clauze de reziliere pe care să le acceseze în cazul în care lucrurile nu merg bine. În schimb, italianul cere întărirea lotului cu fotbaliști valoroși, pentru a forța cu șanse reale pătrunderea în play-off.

Nicolo Napoli vrea 4-5 transferuri la FCU Craiova

„Mi-am îndeplinit obiectivul, salvarea echipei de la retrogradare. Eu vreau să continui la Craiova, dar îmi doresc mai mult. Obiectivul meu pentru sezonul următor este să ajungem în play-off, iar pentru asta consider că ar mai fi nevoie de patru-cinci fotbaliști buni, în toate compartimentele. I-am transmis acest lucru lui Adrian Mititelu", anunța Nicolo Napoli, pentru GSP.ro, în urmă cu o săptămână. 

Tehnicianul a plecat, ieri, în Italia cu speranța că patronul, aflat în detenție, își va pune semnătura pe contract în zilele următoare. "Nu știu ce se va întâmpla. Mă întâlnesc cu patronul pe 5 iunie", a anunțat Napoli, după meciul cu Sepsi, din ultima etapă, soldat cu cea mai drastică înfrângere din carieră, scor 0-5.

Listă groasă de plecări la FCU Craiova

Evoluția din partida cu trupa lui Cristiano Bergodi i-a confirmat lui Napoli că anumiți jucători nu pot aduce plus valoare echipei. Vizați sunt Negru, Diallo, Sidibe, Ondaan, Marquet, Bușu, Cobrea, chiar și Claudiu Bălan, care deși a marcat 8 goluri stagionale, sub comanda lui Napoli a stat în umbra lui Compagno. 

Președintele Marcel Pușcaș a confirmat că vor exista plecări. „Mai mult ca sigur o să ne și despărțim de unii jucători. Avem această posibilitate, conform contractelor semnate. E clar că se va face o analiză la sânge", a declarat oficialul pentru prosport.ro.

1,37 milioane de euroeste suma care îi revine FCU Craiova din drepturile TV, pentru locul 10 ocupat la finalul campionatului 2021-2022

VIDEO Finul și nașul au promovat împreună în Liga 1. Nae Constantin: „E o bătaie pe obraz pentru cei care nu aveau încredere în noi”

Citește și:

Ilie Poenaru revine în Liga 1! Când urmează să fie prezentat oficial

Gabi Balint, devastator la adresa lui Dan Petrescu: „Și dacă ești beat sau drogat n-ai voie să faci așa!” + Gigi Becali, amuzat: „Ne-au bătut pe noi și i-au înjurat pe ei”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (65)
pittt
pittt  •  19 Mai 2022, 21:54
Postat de tzintaru pe 18 Mai 2022, 23:46

Și da, Mititelu este mai special! Pentru că nici o echipa ,din cele menționate de tine nu a fost dezafiliata!

La faliment nimeni nu e special!!

pittt
pittt  •  19 Mai 2022, 21:52
Postat de tzintaru pe 18 Mai 2022, 15:43

Nu exista CSU,echipa ta ,care se judecă în instanță și cere.palmaresul!Ai văzut vreuna din motivările instanțelor?Atât Tribunalul Craiova cât și Curte de Apel Timișoara au zis același lucru:Ce palmares vreți voi de la CSU daca in 1991 când s-a privatizat echipa nu existați.Automat, palmaresul a fost preluat de echipa lui Păunescu!

Ce am scris eu n-are legătură cu ce ai răspuns tu. E clar că nu știi ce înseamnă noțiunea de FALIMENT!! Că tot ai pomenit de procesul de la Timișoara, ai văzut cu câte societăți a participat Mititelu? Toate erau Craiova Maxima...!!! De ce crezi că Mititelu nu cere palmaresul în instantă? Nu ți se pare calea cea mai scurtă și cea mai sigură? Pentru că efectiv nu are cum, odată ce a dat faliment și asta e o societate nou nouță... Nici nu o să-l ceară vreodată, ar pierde la prima înfățisare, nici nu l-ar băga în seamă cineva.

calinezu
calinezu  •  19 Mai 2022, 20:13

Forza Stiinta!!!Forza FCU1948!!!

Vezi toate comentariile (65)
Comentează