FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - CFR CLUJ 0-2

Poli Iași, în situația lui Dinamo! Daniel Pancu: „Jucătorii se uită la mine, poate unii mă înjură” + „Accept să pierdem, dar nu așa!”

Pancu e cu moralul la pământ, din cauza problemelor financiare de la echipă. foto: facebook Poli Iasi
Pancu e cu moralul la pământ, din cauza problemelor financiare de la echipă. foto: facebook Poli Iasi

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 decembrie 2020 19:34 / Actualizat duminica, 06 decembrie 2020 21:16

CFR Cluj s-a impus în deplasarea cu Poli Iași, scor 2-0. Daniel Pancu (43 de ani) e cu moralul la pământ, din cauza problemelor financiare de la echipă. 

Poli Iași e într-o situație asemănătoare cu Dinamo. Jucătorii nu au primit niciun ban până în acest moment al sezonului. Daniel Pancu spune că meciurile sunt tot mai greu de pregătit. 

Daniel Pancu, despre problemele de la Poli Iași: „Poate unii mă înjură”

„O echipă mult superioară nouă valoric. Noi ne-am arătat astăzi limitele. Am arătat ca o echipă blazată, plafonată, lipsită de spirit. Am pierdut multe dueluri în careul nostru. A fost lipsă de personalitate și valoare, frică, prea mult respect. Astea sunt lucrurile care nu îmi plac mie. Accept să pierdem, dar nu așa. 

Majoritatea jucătorilor se antrenează bine, în ciuda greutăților care sunt apăsătoare. Am muncit 4 luni pe burta goala. Poate sunt și eu nebun. E imposibil să fie concentrați, se uită la mine, dar poate unii mă înjură. Poate sunt eu prea pretențios. Cert e că dacă vom fi ca în seara asta, nu avem cum să batem nici măcar o echipă de Liga 3”, a declarat Daniel Pancu, la Look Sport. 

Citește și alte știri despre Poli Iași - CFR Cluj: 

Cum a arătat CFR Cluj la primul meci cu Edi Iordănescu pe bancă: schimbare inspirată față de era Petrescu

Dima a facut prăpăd! Ion Crăciunescu, verdict nemilos, la 24 de ore după Iași - CFR Cluj

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
viforul
viforul  •  06 Decembrie 2020, 23:04
Postat de Johny English pe 06 Decembrie 2020, 22:13

Corect! Iasu e retrogradata deja!

Pe cuvântul tău ?

10156162893436307
Johny English  •  06 Decembrie 2020, 22:13

Corect! Iasu e retrogradata deja!

ang3ldev1ls
ang3ldev1ls  •  06 Decembrie 2020, 21:57

Acum sponsorul comun dintre cele doua cluburi Cfr si Iasi, nu mai ofera prime de joc celor de la Iasi, decat atunci cand joaca cu FCSB, in rest, Iasi=satelitul Cfr-ului!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close