LIGA 1  ·  POLI IAȘI

Situație fără precedent în Liga 1 » Toți oamenii directorului general au intrat în „medical”!

Articol de — Joi, 31 Ianuarie

Directorul general de la Poli Iași, Horia Sabo, și oamenii lui, puși pe lista de disponibilizări, s-au îmbolnăvit subit și au intrat în concediu. Pentru a rezista în funcții până la verdictul Tribunalului cu privire la contractul de asociere cu clubul.

Poli tocmai s-a recunoscut învinsă în disputa cu unul dintre foștii săi antrenori, Nicolo Napoli, căruia trebuie să-i vireze 85.000 de euro după ce l-a dat afară în octombrie 2016. Iar în două săptămâni va primi verdictul Tribunalului într-o altă speță: contractul de asociere cu Horia Sabo, care deține în club funcția de director general.

Comitetul Director, reprezentat de președintele executiv Adrian Ambrosie, îi cenzurează activitatea de două luni, motiv pentru care omul de afaceri s-a adresat instanței, solicitând respectarea acordului semnat în vară. Apoi, Sabo și-a luat concediu medical începând din 24 ianuarie, oamenii lui din club urmându-i prompt exemplul, unul după altul!

"Am suferit o ruptură de ligament și de menisc la schi. Pentru ceilalți, nu comentez. E dreptul fiecăruia din câte știu", a explicat el. Însă surse din club susțin că totul ar fi o manevră. Angajații aflați în "medical" nu pot fi dați afară, iar targetul ar fi ca ei să reziste în funcții până la decizia Tribunalului.

"Pe mine nu mă afectează dacă sunt pus pe lista de disponibilizări. Asta este încă o încălcare a contractului de asociere, mă ajută în instanță. Mi-am exprimat disponibilitatea de a veni și așa, cu probleme de sănătate, la serviciu. Dar n-am primit niciun răspuns de la asociații mei"
Horia Sabo, director general Poli Iași

"Horia Sabo a angajat în club o persoană care n-a fost nicio zi la muncă. Nimeni n-a văzut-o la față. Am fost sesizați după câteva luni și am luat măsuri"
Adrian Ambrosie, președinte executiv Poli Iași

4 sunt persoanele din echipa lui Sabo notificate cu privire la desfacerea contractului de muncă: tatăl lui, Laurențiu, care e director economic, Iuliano Ene, directorul comercial, directorul sportiv Tibi Selymes și PR-ul Aurelian Simion

Citește și:

Un club din Liga 1 dă lovitura! Încasează o sumă uriașă după ce fostul jucător ajunge în Premier LeagueȘefa asasinilor lui El Chapo a fost găsită moartă în castelul ei

Libertatea

Comentarii (1)

Mihai Paduraru  •  01 Februarie 2019, 10:07

Se vede de pe ISS,ce teapa si/au luat iesenii cu mafiotii din gasca prodanca.....................

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
06:00 Tenis, WTA

Turneul din Osaka

Digi 2
06:00 Tenis, WTA

Turneul din Seul

Digi 4
11:00 Tenis, WTA

Turneul din Guangzhou

Digi 2, Digi 3
20:00 Fotbal, Europa League

CFR Cluj - Lazio

Digi 1, Look Plus, Telekom 1
20:00 Fotbal, Europa League

Eintracht Frankfurt - Arsenal

Digi 2, Look Sport, Telekom 2
20:00 Fotbal, Europa League

Qarabag - Sevilla

Digi 3
20:00 Fotbal, Europa League

Rennes - Celtic

Digi 4, Look Sport 2, Telekom 2
20:00 Fotbal, Europa League

PSV Eindhoven – Sporting Lisabona

Look Sport 3
22:00 Fotbal, Europa League

Manchester United - Astana

Digi 2, Look Sport 2, Telekom 2
22:00 Fotbal, Europa League

Roma - Istanbul BB

Digi 3, Look Sport, Telekom 3
22:00 Fotbal, Europa League

Ludogoreț - ȚSKA Moscova

Digi 4, Look Sport 3, Telekom 4
Program TV complet

Liga 1