FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Un club din Liga 1 dă lovitura! Încasează o sumă uriașă după ce fostul jucător ajunge în Premier League

Michael Ngadeu-Ngadjui în meciul Camerun - Chile, de la Cupa Confederațiilor 2017 // FOTO: Guliver/GettyImages
Michael Ngadeu-Ngadjui în meciul Camerun - Chile, de la Cupa Confederațiilor 2017 // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 31 ianuarie 2019 17:32

Fundașul central Michael Ngadeu, 28 de ani, este la un pas de a ajunge în Premier League, la Fulham. Transferul camerunezului va aduce o sumă importantă în conturile clubului FC Botoșani.

Slavia Praga a anunțat pe site-ul oficial că Michael Ngadeu a plecat spre Londra, având acordul clubului pentru a discuta cu Fulham. Englezii vor achita clauza de reziliere a contractului, în valoare de 4,5 milioane de euro. O parte din acești bani vor ajunge în conturile celor de la FC Botoșani.

„Când l-am dat, am insistat mult să avem procente dintr-un viitor transfer. Am renunțat la niște bani din valoarea lui pentru a avea un câștig pe viitor. Se pare că ne-a ieșit. Avem 20% dintr-un viitor transfer. Din banii încasați de Slavia se scad 500.000 de euro, suma plătită nouă. Ar însemna 20% din 4 milioane, adică vom primi 800.000 de euro.

Este o sumă interesantă. Bucuria este a mea, dar și a fotbaliștilor. Vor fi cu banii la zi, poate chiar vor încasa un bonus dacă fac o performanță mai bună. Banii vor intra în club. Vrem să încercăm să-l creștem”, a declarat Valeriu Iftime pentru GSP.ro.

„Ținta mea e ca fotbaliști precum Burcă, Miron, Fabbrini, Ongenda și Fulop să crească. Valorea lor aduce valoare clubului meu. Noi credem în lucrurile astea. Avem acum ofertă pentru Ongenda din Franța. Dar nu vreau să-l dau. Va juca în campionate puternice, dar încă nu e pregătit. Trebuie să joace aici până în vară”
Valeriu Iftime pentru GSP.ro

Ngadeu a venit la FC Botoșani în 2014, liber de contract, și a plecat în 2016, pentru 500.000 de euro.

3.500.000 €este cota lui Ngadeu, potrivit transfermarkt

54de meciuri are Ngadeu la FC Botoșani și 7 goluri

63de partide a jucat Ngadeu la Slavia Praga

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
borussia09
borussia09  •  01 Februarie 2019, 01:19

Cel din poza nu e Ngadeu,amatorism marca GSP. :))

zagna
zagna  •  31 Ianuarie 2019, 19:36

Argaseala, ***, la voi - somn de voie !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează