FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

Situație fără precedent la o echipă din Liga 1 » Clubul a fost dat în judecată din cauza unei ferme de capre

Articol de GSP - Publicat marti, 16 februarie 2016 15:31

Pandurii Tg. Jiu e una dintre candidatele la titlul de campioană, însă s-a trezit dat în judecată de o firmă care realizase un puţ la ferma de capre a lui Marin Condescu.

Ediția de azi a Gazetei Sporturilor scrie despre problemele pe care Marian Condescu, fost președinte al Consiliului de Administrație al echipei, le-a cauzat clubului.

La începutul anului, clubul a aflat că e dat în judecată de o firmă din Timişoara, pe numele ei Elkana SRL, societate specializată în executarea de puţuri.

Condescu i-ar fi indicat firmei respective să facă o lucrare asemănătoare, însă la Baniu, pe raza comunei Borăscu, acolo unde Condescu îşi făcuse o fermă de capre, aşa cum au dezvăluit cei de la gorjeanul.ro!

Lucrarea a fost realizată, însă Pandurii n-a mai achitat factura respectivă, în valoare de cîteva zeci de mii de euro. Din acest motiv, cum contractul a fost realizat între club şi Elkana, societatea a mers în instanţă, iar acum, Pandurii s-a trezit în mijlocul unui proces, care pe 11 februarie şi-a desfăşurat primul termen de judecată, la Judecătoria din Tîrgu-Jiu.

Citește în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor, la chioșc sau sau online pe platforma digitală, materialul integral și află toate detalii și cum a căpușat Condescu clubul Pandurii, prin firma concubinei.


Alte subiecte exclusiv print de azi: 

» 5 povești inedite cu noul puști-minune al lui Dinamo, Vali Costache » Era să ajungă la Steaua!

» După un debut spectaculos, spaniolul Juan Carlos Ruiz povestește cum a ajuns la CFR și ce a descoperit în România

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
foxy
foxy  •  16 Februarie 2016, 21:42
Postat de valiza.epo pe 16 Februarie 2016, 20:32

Cine se-aseamana, se-aduna! Bacali cu mioarele, Colegul de Mafie Condescu cu caprele.

Da,dar baiatul cu caprele,Condescu s-a asociat si cu baietii cu cainii..El,in cardasie cu caini:Badea,Borcea si Dragomir dela LPF si comisiile lui ..AU FURAT UN MILION DE EURO DE LA PANDURII in cazul IORDACHE..astia nu sunt banii Statului Roman????...

valiza.epo
valiza.epo  •  16 Februarie 2016, 20:32

Cine se-aseamana, se-aduna! Bacali cu mioarele, Colegul de Mafie Condescu cu caprele.

444001919101397
Florean Andrei  •  16 Februarie 2016, 19:08

Mare escroc acest *** Condescu. Iată mafioţii care dirijau fotbalul românesc !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează