FOTBAL  »  Superliga  »  ARBITRAJ

Situație incredibilă la Dinamo! Victorii doar cu AJUTOR » Cum au adunat "câinii" mai mult de jumătate din puncte în acest sezon

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de , - Publicat vineri, 01 decembrie 2017 09:26

”Câinii” au luat 15 puncte din meciurile în care au beneficiat de penalty-uri. Ultima ispravă e calificarea în ”sferturile” Cupei României, tot de la punctul cu var.

Dinamo a trecut cu chiu, cu vai de U Cluj, în "optimile" Cupei României, la penalty-uri. Pe lângă "loteria" din Cupă, "câinii" au devenit dependenți de loviturile de pedeapsă și în Liga 1.

Bucureștenii au primit în acest sezon 5 lovituri de pedeapsă în 5 meciuri. Și de fiecare dată a câștigat, adunând în total 15 puncte din totalul de 27. Gazeta vă prezintă partidele în care roș-albii au câștigat cu ajutorul golurilor de la punctul cu var:

- etapa 4: Bucureștenii au învins Gazul cu 3-1 după ce Paul Anton a deschis scorul de la punctul cu var. Penalty-ul a fost acordat în urma unui fault în careu al lui Voicu asupra lui Costache. După transformarea loviturii de pedeapsă, Hanca a închis tabela cu o "dublă".

- etapa 7: Dinamo s-a chinuit cu Sepsi, câștigând la limită, 1-0, printr-un penalty transformat de Hanca în minutul 68. Ghinga l-a faultat pe Costache în marginea careului și "centralul" Feșnic a arătat punctul cu var.

- etapa 8: Voluntari a pierdut meciul cu "câinii",1-3, după ce roș-albii au deschis scorul prin Paul Anton de la punctul cu var. Greșeală mare de arbitraj a lui Marius Avram pentru că Nemec a călcat pe minge în careu, n-a fost faultat de nimeni!

- etapa 17: Elevii lui Miriuță și-au asigurat victoria la Mediaș, 3-0, după ce la 1-0 Paul Anton a punctat de la 11 metri. Penalty-ul a fost provocat de Golubovici, care a făcut un henț stupid în careu. Ultima reușită a fost un autogol al lui Bic.

- etapa 19: La 1-1 cu Poli Iași, Platini l-a faultat pe Salomao în careu, iar căpitanul Anton a marcat pentru o victorie care o ține pe Dinamo în lupta pentru play-off. 

Și-a stricat CV-ul în Cupă

Până la "optimile" cu U Cluj, Paul Anton a transformat perfect toate penalty-urile pe care le-a executat în acest sezon, patru din cinci primite de Dinamo. La loviturile de departajare de pe Cluj Arena, mijlocașul a ratat însă, fiind singurul dinamovist care n-a marcat de la punctul cu var. 

Mai și pierd

În 2016, Dinamo a pierdut la penalty-uri finala Cupei României, în favoarea CFR-ului, 4-5, după ce în timpul regulamentar scorul a fost 2-2. Antrenorul "câinilor" era Mircea Rednic, iar pe banca ardelenilor era portughezul Antonio Conceicao.

"Dinamo nu arată deloc bine!"

Managerul celor de la U Cluj, Ioan Ovidiu Sabău, a criticat la Digi situația echipei sale de suflet:

"Dinamo nu arată deloc bine. E clar că nu a fost cu nimic superioară lui U, ceea ce e anormal pentru un club de talia aceasta. Trebuie altă abordare, concentrare și jucători care să facă diferența în momente-cheie! De fapt, asta se așteaptă de la jucătorii lui Dinamo. Și zvonurile legate de plecarea lui Negoiță au destabilizat". 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (37)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  07 Decembrie 2017, 15:58

Dinamo nu numai ca nu a primit penalty acest meci, dar a primit U cluj penalty. despre ce vorbim ?

537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  04 Decembrie 2017, 19:22

d-le arsenie, lui hamburg dinamo le-a dat 5 in doua meciuri, niciunul din 11m.nu vi se pare suspect?

vasy86le
vasy86le  •  01 Decembrie 2017, 22:26

E bine totusi ca v-ati lasat numele, meritati statui :)

Vezi toate comentariile (37)
Comentează