FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN MEDIAȘ

ȘOC în Liga 1! Edi Iordănescu pleacă de la Gaz Metan Mediaș!

Articol de GSP - Publicat marti, 24 septembrie 2019 22:08

Edi Iordănescu (41 de ani), antrenorul lui Gaz Metan Mediaș, a anunțat că va cere rezilierea contractului în perioada imediat următoare.

  • Gaz Metan Mediaș a fost eliminată azi din Cupa României de Foresta Suceava, după ce a fost învinsă cu scorul de 1-2.

„Îmi pare foarte rău pentru tot ce se întâmplă şi îmi asum eu întreaga responsbilitate. Aşa am facut mereu la rău şi la bine, am lăsat să iasă mereu alte persoane în faţă şi nu mi-a plăcut niciodată să îmi însuşesc eu meritele. 

Doresc ca zilele următoare să am o discuţie cu conducerea şi să ii anunţ că voi dori încetarea de comun acord a colaborării la pauza competiţională pentru echipa naţională. Nu pot lăsa echipa acum pentru că nu ar fi corect, dar până la întreruperea campionatului se poate pregăti o soluţie”, a declarat Edi Iordănescu conform gaziști.ro.

„Nu pot rezilia unilateral pentru că ar însemna să plătesc daune şi sper că vom găsi o formă amiabilă. De când echipa a ajuns pe primul loc în liga 1 şi până când s-a întrerupt campionatul pentru meciurile României cu Spania şi Malta, am solicitat anumite lucruri cu care conducerea nu a fost de acord”
Edi Iordănescu

11 meciuri fără înfrângerea înregistrat Gaz Metan cu Edi Iordănescu pe bancă în această vară (ultimele trei etape din play-out + primele opt runde din acest sezon)

Edi Iordănescu se află pe banca lui Gaz Metan din 7 ianuarie și a condus echipa în 30 de partide în toate competițiile, bifând 15 victorii, 8 egaluri și 7 înfrângeri. Tehnicianul medieșenilor a câștigat play-out-ul sezonului trecut, asigurând menținerea în Liga 1 fără emoții.

Nemulțumit de conducere

Edi Iordănescu a insistat în ultimele săptămâni pentru aducerea unor jucători care să întărească lotul, însă s-a lovit de fiecare dată de refuzul șefilor: 

„Din păcate, între mine şi conducere nu mai este comunicare de mai bine de 3 săptămâni, sau cel puţin nu aşa cum trebuie. Nu vreau să acuz pe nimeni, dar nu este în favoarea echipei să continuăm în felul ăsta. 

Nu avem soluţii şi avem posturi total descoperite. Nu poţi merge în play-off cu 3 fundaşi centrali în lot, cu un fundaş dreapta de profil şi un singur atacant central. De 4 luni tot persistă această situaţie, suntem singura echipă din Liga 1 care este în această situaţie. Sunt dezamăgit şi de echipă pentru că le-am zis că indiferent de primul 1, când joci cu Liga 3 nu ai nevoie nici de antrenor”.

„Am un nume şi o reputaţie, am muncit şi muncesc mult pentru asta, și mi-e greu să îmi mai asum lucruri pe care eu le-am văzut diferit. Am construit o echipă de la 0 în trei săptămâni şi fără ca să plătim 1 euro pe transferuri, şi cred că în viitor cel putin 5-6 jucatori pot fi vânduţi de către club”
Edi Iordănescu

A refuzat FCSB

Iordănescu a fost dorit în această vară de Gigi Becali la FCSB. Mai întâi pentru a-l înlocui înainte de startul sezonului pe Mihai Teja și apoi pentru a veni în locul lui Bogdan Andone, primul antrenor al „roș-albaștrilor” în acest campionat. Edward i-a spus însă de fiecare dată NU, nefiind de acord cu condițiile impuse de Becali, care voia să îi dicteze primul „11”, dar și schimbările din timpul meciului.

Imediat după ce informația s-a răspândit, Iordănescu a distribuit știrea pe pagina sa de Facebook, semn clar că antrenorul vă părăsi în săptămânile următoare formația din Mediaș.

ȘOC în Liga 1! Edi Iordănescu pleacă de la Gaz Metan Mediaș!

VEZI ȘI:

VIDEO Gică Hagi s-a dezlănțuit! Din nou! Mesaj tranșant pentru Gigi Becali: „Șeful Stelei a zis că e război. Îi transmit asta!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
ishhhhhhhh
ishhhhhhhh  •  25 Septembrie 2019, 18:28

Rusine! Da bir cu fugitii, acu ca a pierdut trei meciuri la rand!

2102911679735264
Calin Radulescu  •  25 Septembrie 2019, 15:06

Edy s-a saturat de saracie :)))... Are prea mult ambitii pentru o echipa modesta cum e Gaz Metan

849116668469409
Andrei Kolozsi  •  25 Septembrie 2019, 13:18

Multa filozofie, poezie in traseul de antrenor ( de recunoscut insa rezultatele bune de pe unde a umblat) iar de cand a inceput oferta de la FCSB , cam se rasfatza , se joaca cu conducerea de la Gaz Metan . Un antrenor cere anumite lucruri dar asta nu inseamna ca daca nu le primeste iti iei jucariile si pleci . Cat s-a muncit si a fost liniste gazul a fost neinvinsa si era pe locul 1 ... circoteca cu FCSB ul a stricat o echipa care era pe drumul bun . Eu o vedeam in lupta pentru titlu anul acesta.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează