FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - ASTRA 2-0

Şoc la Steaua: Reghe ameninţă cu demisia! » Victoria de aseară a destabilizat situaţia în Ghencea

Reghecampf s-a supărat pe Becali!
Reghecampf s-a supărat pe Becali!

Articol de - Publicat marti, 11 decembrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 10 decembrie 2012 23:29

Becali a anunţat după meci jucătorii pe care îi dă afară şi pe cine vrea să aducă, lucru care l-a deranjat teribil pe antrenor, care a sugerat că ar putea pleca de la echipă.

Succesul care a dus-o pe Steaua la 10 puncte de locul 2 şi a făcut-o pe jumătate campioană a fost şi cel care a aruncat în aer situaţia de la echipă. Ce s-a întîmplat? Imediat după meci, Gigi Becali a anunţat la DigiSport că va da afară 5 jucători: "Martinovici, Dumitraş, Rocha, Tibi Bălan şi Machado. Ei nu vor mai continua, în schimb, vor veni 3-4 jucători, Maxim, Rui Duarte, Teixeira, ultimii doi chiar dacă cei din staff se opun, pot trece uşor peste cei din staff".

Reghe: "Nu ştiu ce mai caut eu pe aici"
Declaraţiile respective l-au deranjat teribil pe Reghecampf, care a făcut declaraţii incendiare aseară: "Probabil am facut prea multe puncte şi nu ştiu ce mai caut eu aici. Sînt dezamăgit pentru că, indiferent de avans, la echipă trebuie să existe disciplină şi o ierarhie. Chiar dacă am discutat despre campania de achiziţii, nu trebuia să anunţăm numele celor care vor pleca, pentru că mai avem o etapă de jucat".

Sistemul 3-4-4, motiv de ceartă
Reghecampf s-a simţit deranjat şi de faptul că Becali a spus aseară că "a fost o eroare cînd s-a jucat 3-4-3, nu trebuia făcut acel experiment". "Nu vreau să spun mai multe azi, voi vorbi într-o conferinţă după ultima etapă. Vă spun ceva, eu fac echipa, dacă am făcut experimente, am făcut-o cu acordul tuturor", a replicat Reghecampf.

"Nu e vorba despre un conflict cu patronul, dar mă deranjează nişte lucruri despre care voi vorbi direct cu el. Dacă tot am strîns atîtea puncte, ce rost mai are prezenţa mea în continuare la Steaua?" (Laurenţiu Reghecampf)

"Reghe poate să mă şi înjure, eu tot nu mă supăr, mi-a adus 10 milioane de euro şi locul 1 în campionat. Nu pleacă niciodată de la Steaua, dar, oricum, şi el ar trebui să-mi mulţumească pentru că echipa asta e creaţia mea, eu am adus toţi jucătorii" (Gigi Becali)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (105)
cfrclujole
cfrclujole  •  10 Ianuarie 2013, 00:15

kjhgg

cfrclujole
cfrclujole  •  10 Ianuarie 2013, 00:15

hhh

cfrclujole
cfrclujole  •  10 Ianuarie 2013, 00:14

hggg

Vezi toate comentariile (105)
Comentează