FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Roberto Soldado, la Dinamo? Ce spune Ionel Dănciulescu: „Sorescu are salariu de 2.500 euro!”

Dinamo ar putea transfera mai mulți spanioli
Dinamo ar putea transfera mai mulți spanioli

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 august 2020 20:28 / Actualizat miercuri, 19 august 2020 20:38

Ionel Dănciulescu (43 de ani) nu își face iluzii. Fostul team-manager de la Dinamo nu crede în șansele „câinilor” de a-l aduce pe Roberto Soldado (35 de ani).

Astăzi, în spațiul public a apărut informația conform căreia Dinamo ar fi interesată de Roberto Soldado, atacantul lui Granada care are în CV echipe precum Real Madrid, Valencia și Tottenham.

Ionel Dănciulescu, care s-a aflat până de curând în staff-ul alb-roșilor, nu crede în această pistă din cauza salariului imens pe care l-ar cere spaniolul. „Sorescu are salariu de 2.500 de euro, nu poți să-l aduci pe Soldado cu 20.000 de euro! Bine, poți, dar atunci vei avea disensiuni în vestiar”.

Și a adăugat, la „Fotbal Club”, pe Digi Sport: „Asta a fost problema în ultima perioadă la Dinamo, disensiunile legate de salariu. Spun realitatea din vestiar”.

800.000 eurovalorează Soldado în prezent, potrivit Transfermarkt. În apogeul carierei, a avut o cotă de piață de 30 de milioane de euro

11 goluria înscris Soldado la Granada sezonul trecut, în 39 de meciuri în toate competițiile

Spaniolii de pe lista lui Dinamo

Dacă Soldado nu vine, oficialii „câinilor” speră să aducă la Dinamo alți fotbaliști spanioli. De la Girona, echipă din liga secundă spaniolă. Șefii lui Dinamo discută cu Pere Guardiola, fratele lui Pep, prieten și partener de afaceri al lui Cortacero, pentru a trata cu mai mulți fotbaliști. Pere Guardiola este și un cunoscut agent de jucători. 

Astfel, s-a luat legătura cu reprezentanții lui Girona, care luptă să promoveze în La Liga la capătul acestui sezon - detalii AICI.

Dinamo - Hermannstadt, etapa 1 Liga 1, match preview

Mai multe știri despre Dinamo:

Situație incredibilă la Dinamo » Jucătorii propuși de Gigi Mulțescu, respinși de spanioli: „Nu sunt pe filosofia lor”

Dinamo nu s-a vândut de tot » Dezvăluiri din culisele afacerii Negoiță - Cortacero

Dacă Dinamo retrogradează, Politic rămâne în Superliga! » Un club cu pretenții i-a făcut contractul + alte 3 transferuri pregătite

Valentin Ceaușescu, apariție rară la petrecerea Stelei » Cum arată acum fiul lui Nicolae Ceaușescu


Comentarii (17)
gicab
gicab  •  20 August 2020, 19:41

Urat din partea lui Danciu sa vorbească de salariul lui sorescu

2429755040479642
Stelian Popa  •  20 August 2020, 11:40

DANCIU dute ma la cules de capsune, nu mai da din casa salariile jucatorilor sunt cofidentiale ,uite de aia cei din club nu te bagau in seama stieau ei ca esti trompeta.

tatastrumf
tatastrumf  •  20 August 2020, 01:52
Postat de tutan_camon pe 19 August 2020, 23:17

N-are loc Soldado, e batrân, e scump, strică liniştea din vestiar si Daniel Popa a dat tot atâtea goluri sezonul trecut. Plus de asta, e mai tânar şi accepta să joace pe salariu de paznic la Lidl, după cum spune Dănciulescu.

Ai grija cu ironiile astea, ca sunt multi dinamovisti 1948-isti pe aici care nu vor sesiza sarcasmu' si vor crede :)))) Deci nu mai pot de ras, Soldado, care a fost jucatorul lui Real Madrid, si care a a vut anul trecut salariul de 3.5 milioane euro la Granada, sa vina el sa joace la Mimamo 1948 ??? :))))))))))) Doamne, ma doare burta de atata ras !!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează