FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

OFICIAL La Craiova e ca la FRF: alb-albaștrii își cunosc viitorul președinte înainte de scrutin

Sorin Cârțu
Sorin Cârțu

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 martie 2022 11:08 / Actualizat sambata, 26 martie 2022 11:31

Sorin Cârțu (66 de ani) va fi noul președinte al celor de la CS Universitatea Craiova, după ce fostul fotbalist a fost singurul care și-a depus candidatura. 

Vineri, 25 martie, a fost termenul limită la care se putea depune candidatura pentru postul de președinte al Craiovei, dar nu s-a mai înscris nimeni în cursă în afara lui Sorin Cârțu. O situație similară se regăsește și la alegerile pentru șefia FRF, cu Răzvan Burleanu unicul candidat.

Programul etapei a 4-a din play-off și play-out » Când se joacă derby-ul Universitatea Craiova - CFR Cluj
LPF
Programul etapei a 4-a din play-off și play-out » Când se joacă derby-ul Universitatea Craiova - CFR Cluj

Alb-albaștrii au emis azi un comunicat în care anunță că Sorin Cârțu va fi singurul candidat la alegerile din 10 aprilie, în ziua meciului pe care trupa lui Reghecampf îl joacă acasă cu CFR.

„S-a încheiat în mod oficial perioada pentru depunerea candidaturilor la alegerile viitorului președinte al Clubului Universitatea Craiova. «Maximul» Sorin Cârțu este unicul candidat pentru următorul mandat de președinte al Științei, cel care va conduce din punct de vedere managerial destinul clubului nostru în următorii doi ani.

Așa cum am precizat în ultimul comunicat oficial referitor la subiectul alegerilor, scrutinul va avea loc în ziua meciului cu CFR Cluj, duminică, 10 aprilie 2022. Secțiile de votare vor fi amplasate în incinta stadionului Ion Oblemenco, toate detaliile urmând a fi comunicate în perioada următoare”, au transmis cei de la CSU Craiova pe facebook.

Deși e singurul candidat, Sorin Cârțu nu e sigur de victorie

Chiar dacă „Sorinaccio” este singurul candidat, există minime ca acesta să nu fie ales președinte. Regulamentul alegerilor spune că minimum 20% dintre cei 4.107 de abonați eligibili de vot trebuie să se prezinte la scrutin pentru ca alegerile să poată fi validate. 

În cazul în care acest lucru nu s-ar întâmpla, alegerile se vor anula și se vor reprograma.

VIDEO Omul din spatele CS Universitatea Craiova susține: „Dacă Mititelu ne spunea că dă drumul la echipă, actuala CSU nu ar fi existat!”

Citește alte știri din Liga 1:

Sacrifică tot pentru baraj? Mișcarea disperată pe care Dusan Uhrin jr. e gata s-o facă la Dinamo
DINAMO
Sacrifică tot pentru baraj? Mișcarea disperată pe care Dusan Uhrin jr. e gata s-o facă la Dinamo
„Împrumut în Liga 1” » Turcii pregătesc întoarcerea lui Moruțan
TURCIA
„Împrumut în Liga 1” » Turcii pregătesc întoarcerea lui Moruțan

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
ipsilante
ipsilante  •  29 Martie 2022, 16:15

Univ.Cv. are un patron bun, priceput, din punct de vedere economic, si slab, catastrofa, din punct de vedere fotbalistic. L-a pierdut degeaba pe Oct.Popescu, are mana neinspirata la adus de jucatori si nu o nimereste nici cu antrenorii, fiind pacalit, mai mereu. O intrebare i-as pune, acum, in alegeri: de ce Cartu presedinte? Da, de acord, un fotbalist mare, antrenor bun si o legenda respectata a Craiovei Maxima! Dar, daca-l pui doar ca mobila in conducere, cu ce ajuta el Stiinta sa faca performanta? Apropos, patroane! Avem un singur candidat la postul de presedinte deci, vrem sa stim si noi, suporterii Stiintei, fisa postului d-lui Cartu, ca si o estimare concreta a modului cum si-a indeplinit atributiile, in mandatul incheiat. Eu l-am perceput pe domnul Cartu ca mai putin implicat in FOTBAL, la Stiinta, decat bucatareasa, femeia de serviciu sau portarul de la club. Cand era intrebat la TV, despre echipa, randament, ce joaca , cine joaca, cum joaca, raspunsul domniei sale era mereu: eu nu ma bag. Sunt altii... etc. Pai daca tu nu te bagi, cel mai indreptatit de: meserie, experienta, pozitie, atunci cine? De asta Stiinta se taraste facandu-se de ras in campionat si Europa! Nu-l mai vreau pe Cartu doar pe statul de plata. Nu-l mai vreau pe Cartu doar pe post de MASCOTA! (Precum era Ducadam la FCSB!) Ori presedinte executiv, operativ, cu sarcini FOTBALISTICE clare si RESPONSABILITATI, ori deloc! FORZA STIINTA!

1226707437448253
Bobe Marius  •  26 Martie 2022, 15:09
Postat de albalbastru72 pe 26 Martie 2022, 13:54

Forza Stiinta,Campioana unei mari iubiri!Gsp,s-au epuizat subiectele cu marele si prea talentatul Tavi dupa ce s-a facut de ris la nationala impins de voi?

Ești plopist rău, nu numai orb! Sigur nu ai văzut meciul aseară! România a început sa joace fotbal din momentul în care au fost trimiși pe teren Tavi Popescu, Tănase și Ivan! Vad ca esti FUDUL rau, asa ca nu mai este nevoie sa și semnalizezi! Te pricepi la fotbal caelefantul la balet!

romulus65
romulus65  •  26 Martie 2022, 14:41
Postat de robotucigas pe 26 Martie 2022, 11:54

Și vor sa evolueze! Sunt vai de capul lor. Aducem jucători care se retrag, vindem tot tineretul și vrem sa câștigăm campionate. Cu cine? Dacă Cârțu nu își face treaba, Rotaru bate câmpi și ceilalți se fac ca muncesc, asa ca jucători. Reghe vrea sa facă echipă și se vede, utilizează mai mulți jucători ca o echipă mare. Doar ca nu are ce frate. Vladoiu și Screciu? Bancu în loc sa crească el scade, Ivan are perioade când joaca și când nu, Kolici nu-și revine. Iar ei voiau sa câștige campionatul cu aia care în play-of-ul trecut erau ciuca bătăilor? Vezi ca nu merge dă-l și ia altul. Nu se face o echipă cu rebuturi de la fcsb niciodată.

Eu cred ca Universitatea nu va castiga campionatul atat timp cat la conducere se afla Sorin Cartu si Marcel Popescu.Cei doi au adus o gramada de jucatori care nu dau randament si au pierdut multi jucatori de perspectiva, gen Octavian Popescu. Poate ca Rotaru ii va mana libera lui Marian Copilu sa inceapa sa primeneasca lotul, altfel Craiova va ramane o echipa de locul 3.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează