FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Legenda Craiovei, analiză dură a echipei oltene: „Și-a bătut joc. Îți dă cu virgulă”

FOTO:  Facebook @Universitatea Craiova
FOTO: Facebook @Universitatea Craiova

Articol de - Publicat vineri, 26 ianuarie 2024 08:08 / Actualizat vineri, 26 ianuarie 2024 08:41

Sorin Cârțu, fostul președinte al Universității Craiova, crede că echipa olteană ar fi trebuit să aibă mai multe puncte.

Craiova e pe locul 4, cu 34 de puncte în 22 de meciuri. Liderul FCSB e departe în clasament, are 13 puncte mai mult, iar cele două echipe se întâlnesc duminică, de la ora 20:00, pe „Ion Oblemenco”.

Mihai Stoica a găsit atacantul ideal pentru FCSB: „E aproape imbatabil în jocul aerian”
FCSB
Mihai Stoica a găsit atacantul ideal pentru FCSB: „E aproape imbatabil în jocul aerian”

Sorin Cârțu, despre cei de la CS Universitatea Craiova: „Și-au bătut joc de puncte. Îți dă cu virgulă”

„Nu e bine, Craiova are patru înfrângeri (n.r. - patru meciuri la rând fără victorie), sunt foarte multe. La momentul ăsta, cei de acolo trebuiau să aștepte meciurile grele de undeva de mai sus, să fi avut 40 de puncte.

Au dominat meciuri și le-au pierdut, și-au bătut joc de puncte, asta este. Îți dă cu virgulă când te gândești. Eu cred că echipa asta ar trebui ținută mai în frâu. Asta este treaba tuturor care răspund de echipă”, a declarat Sorin Cârțu, potrivit Digi Sport.

În ultimele 4 meciuri din Superliga, Universitatea Craiova a bifat două remize și două înfrângeri: 1-2 cu Hermannstadt, 2-2 cu Poli Iași, 2-2 cu UTA, 1-2 cu Farul. Pentru olteni vine un adevărat derby, cu FCSB, duminică.

FCSB, „coșmarul” Universității Craiova

Universitatea a dezvoltat un adevărat complex în fața rivalei din Capitală, pe care a învins-o pentru prima oară abia după patru ani de încercări. Nici publicul, nici energia noului stadion n-au adus din prima un succes în fața roș-albaștrilor. Momentul s-a petrecut, în cele din urmă, într-o dată de tristă amintire pentru suflarea craioveană. 

Pe 21 octombrie 2018, chiar în ziua morții lui Ilie Balaci. Era, totodată, prima victorie reușită de o echipă din Craiova în fața FCSB-ului după 16 ani de așteptare. Din acel moment, deși s-au întâlnit în fiecare sezon de patru ori (campionat + play-off), juveții numără victoriile cu FCSB pe degetele de la o singură mână. 

Ultima a venit în septembrie 2022, acum un an și jumătate, o victorie la limită reușită pe „Oblemenco”, 2-1.

Match Quiz Dinamo - Rapid
Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul Dinamo - Rapid și câștigă premiile puse în joc.

VIDEO. Toate informațiile înainte de Universitatea Craiova - FCSB

Citește și:

Greșeala care o poate costa play-off-ul pe Universitatea Craiova: „Am un stres din punctul ăsta de vedere”
UNIVERSITATEA CRAIOVA
Greșeala care o poate costa play-off-ul pe Universitatea Craiova: „Am un stres din punctul ăsta de vedere”
Ultimul sosit la Dinamo anunță: „N-am venit să mă mulțumesc cu statutul de rezervă. Frate, trebuie să ieși din zona de confort!”
DINAMO
Ultimul sosit la Dinamo anunță: „N-am venit să mă mulțumesc cu statutul de rezervă. Frate, trebuie să ieși din zona de confort!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
talpaiadului
talpaiadului  •  26 Ianuarie 2024, 13:44

E putin ciudat ca CSU are rezultate mai slabe decat anul trecut in conditiile in care nu au plecat jucatori importanti si l-au adus pe Mitrita care s-a integrat bine in echipa.

ucv1948
ucv1948  •  26 Ianuarie 2024, 10:14

Eu zic să nu ne prezentăm la meciul ăsta. Scăpăm mai ieftin , 3-0 , scor de neprezentare. Altfel nu scăpăm fără 5, 6 goluri primite. Îmi este tare frică de meciul ăsta, cred că Mbapeii lui nea Gigi ne vor spulbera.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează