FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - BOTOȘANI 2-3

Sorin Cârțu, ironii către Croitoru: „Am lăcrimat pe discursul lui!” » Oltenii acuză jocuri de culise în play-off: „Jucătorii văd atitudini diferite”

Articol de GSP - Publicat luni, 10 mai 2021 12:01 / Actualizat luni, 10 mai 2021 12:52

Sorin Cârțu, președintele CS Universitatea Craiova, l-a ironizat pe Marius Croitoru, antrenorul lui FC Botoșani.

După Craiova – Botoșani 2-3, Marius Croitoru s-a arătat deranjat de suspiciunile de blat de la meciurile dintre echipa lui și FCSB, dezvăluind prin ce trec el și jucătorii la meciurile din deplasare.

Sorin Cârțu: „Am lăcrimat pe discursul lui Croitoru”

Oficialul oltenilor a ironizat discursul lui Croitoru, i-a criticat pe moldoveni și a acuzat că Botoșani, Sepsi șiAcademica Clinceni joacă diferit atunci când o întâlnesc pe Craiova. 

„Am lăcrimat pe discursul lui Croitoru! Am un nod în gât și nu pot să vorbesc. Prin ce trece băiatul ăsta, prin ce trece Botoșani... M-a mișcat discursul lui!

Strategia lor a fost una singură, de a irita, atât pe teren, cât și în tribună! Atitudinea lui Silvian Cristescu a venit după degetul mijlociu arătat de Croitoru. Se scărpina într-o ureche și ne arăta degetul mijlociu. Sunt om bătrân, cu părul alb, deci nu intru în polemică după gestul lui.

Eu nu am văzut antrenor care să ia galben în minutul 5 sau 6! Asta e fost strategia lor, să irite. Au sărit cu gura pe arbitru și au dat un gol din ofsaid, iar noi am avut un penalty neacordat! 

O vină mare o are și echipa noastră! Jucătorii știau ce caracteristici au cei de la Botoșani. Dar ei știu cu ce intensitate se joacă meciurile cu Botoșani, Sepsi și Clinceni și văd și alte meciuri din Liga 1, văd atitudini diferite! Cât să mai reziste? E oboseală fizică și psihică!”, a spus Sorin Cârțu la emisiunea „Digi Sport Matinal”.

VIDEO Florin Bătrânu, declarații despre ieșirea violentă a lui Cristescu: „E o fire care se aprinde foarte repede”

Citește mai multe știri despre Craiova - Botoșani: 

CRAIOVA - BOTOȘANI 2-3 » 5 goluri, 3 eliminări și o criză oribilă de nervi în tribune! Meci nebun pe „Ion Oblemenco”

Silvian Cristescu, explicații după ieșirea sălbatică de la oficială: „Croitoru ne-a arătat semne obscene! FCSB și CFR, favorizate tot timpul”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (77)
dansy
dansy  •  11 Mai 2021, 12:07
Postat de ironicc pe 10 Mai 2021, 17:24

esti om batran cu parul alb ....dar anul trecut cand *** titlu ca celelalte echipe aveau jucatori bolnavi de COvid si nu puteau juca ...nu-ti era rusine? cand erai favorizat de ''albitrii'' nu-ti era rusine? cand faceai omenii cu Viitorul si cu altii nu-ti ra rusine? *** sila de tine si de clonistii tai iar nu vorbeste rotary cu tine cateva zile ....repede cu *** ca ramai fara job! si invata-l si pe betivanul ala nervos ...nu de alta d*** nu a praz....

Idei insirate fara nicio logica si armonie,limbaj golanesc!

dansy
dansy  •  11 Mai 2021, 12:02
Postat de Stefan Dan pe 11 Mai 2021, 11:03

Întradevăr, mare fotbalist caracter mărunt !

Sunt convins ca vorbesti dupa radio sant pentru ca nu l-ai vazut niciodata pe Cartu jucand fotbal.Deci nu il poti aprecia in vreun fel.

dansy
dansy  •  11 Mai 2021, 12:00
Postat de Stefan Dan pe 11 Mai 2021, 11:03

Întradevăr, mare fotbalist caracter mărunt !

Cand esti obisnuit sa stai in genunchi nu vezi decat praz.Orizontul ti-e departe iar mintea pierde neuroni!Despre limbaj...si ala se duce incet,incet spre golanie!

Vezi toate comentariile (77)
Comentează