FOTBAL  »  Superliga  »  FCU VS. CSU CRAIOVA

Sorin Cârțu și CSU Craiova, ironizați de rivalii de la FCU: „Conspirație mondială împotriva lor”

Sorin Cârțu, președinte CSU Craiova +9   FOTO
Sorin Cârțu, președinte CSU Craiova

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 august 2021 11:57 / Actualizat duminica, 22 august 2021 12:08

Marcel Pușcaș (60 de ani), directorul general de la FCU Craiova, i-a ironizat pe cei de la CSU Craiova după ce președintele acestora, Sorin Cârțu, a acuzat violența adversarilor împotriva echipei sale.

Meciul dintre CSU Craiova și Gaz Metan, câștigat de alb-albaștri cu 1-0, a fost marcat de un moment de violență extremă. Diogo Izata, fotbalistul Gazului, l-a lovit cu cotul în figură pe Alexandru Mateiu, iar dantura mijlocașului Craiovei a suferit serios.

După meci, președintele celor de la CSU, Sorin Cârțu, a avut o ieșire dură, sugerând că cele mai multe intrări violente din campionatul intern au loc asupra jucătorilor echipei sale: „De ani de zile suntem echipa la care a intră cel mai mult salvarea pe teren. La Mihăilă la Iaşi, când era să moară pe teren. La Koljic la fel, Bancu, picior rupt. Iarăşi ce s-a întâmplat la Arad. Să se ia atitudine împotriva a tot ce înseamnă golăneală. Ăsta e fotbal golănesc”.

Marcel Pușcaș își ironizează rivalii de la CSU Craiova: „Există o conspirație mondială împotriva lor”

Marcel Pușcaș, oficial la rivala din oraș, FCU, are un discurs diametral opus. Acesta consideră că astfel de lucruri sunt „absolut firești” în fotbal și își înțeapă rivalii, glumind că „există o conspirație mondială împotriva lor”:

„S-ar putea să existe o conspirație mondială împotriva lor. Se poate, conspiră cineva. De la legarea coincidențelor până la acuzații, CCA...

Îi dorim însănătoșire lui Mateiu, sunt convins că e un jucător bun și că va reveni, dar trebuie să înțelegem că se mai pot întâmpla astfel de lucruri, așa cum și Mateiu poate comite asemenea faulturi împotriva adversarilor. Nu sunt lucruri ieșite în comun, sunt lucruri absolut firești într-un joc de fotbal”, a spus Pușcaș, la emisiunea „DigiSport Matinal”.

+5 FOTO

Reacția lui Diogo Izata, agresorul lui Mateiu

„Vreau să-mi cer scuze și să îi transmit cele mai bune gânduri lui Alexandru Mateiu pentru cele întâmplate astăzi în finalul partidei cu Universitatea Craiova. În ciuda faptului că a fost un gest greșit din partea mea, nu am avut deloc intenția să se termine așa. Vreau să îmi cer scuze și tuturor fanilor ambelor cluburi!”, a spus lusitanul după partidă.

Citește mai multe știri din Liga 1:

Adrian Mititelu Jr îi ceartă pe suporteri: „Ei vin 2-3.000 la stadion și vor să jucăm ca Bayern? Stau pe Facebook, își dau cu părerea”

Laurențiu Reghecampf vrea un nou transfer la Craiova » A ochit un jucător trecut prin Liga 1

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
jony_10
jony_10  •  23 August 2021, 17:17
Postat de pittt pe 22 August 2021, 13:16

Cine îl bagă în seamă pe Puscaș. Când te dă afară Mititelu, și după aia te cheamă și te te întorci supus, personalitate 0!!

Corect

jony_10
jony_10  •  23 August 2021, 17:16

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

opinca_de_aur
opinca_de_aur  •  22 August 2021, 22:45
Postat de kuba pe 22 August 2021, 19:28

Pai cum așa ma nea Marcele (Popescu)? Chiar ar fi vreo conspirație mondiala împotriva clonei din Mogoșoaia pe care o reprezinți cu mândrie așa cum ai reprezentat si pe Dinamo București?! De la Dinamo ai învață șmechereala asta securista?

kuba dragule, iar ai permisie de la facultate? Du-te bre pe-acasa, vezi-ti famelia, mai lustruieste oleaca autocaru lu Aditza, poate-ti mai cade si tie o frimitura de ceva; nu te mai incorda sa trolezi pe-aici.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează