FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

Cele două înfrângeri care au bulversat Craiova în 2020: „A fost superficialitate” + noi detalii despre Elvir Koljic

Craiova a jucat cu titlul pe masă, însă CFR Cluj a fost mult prea puternică
Craiova a jucat cu titlul pe masă, însă CFR Cluj a fost mult prea puternică

Articol de GSP - Publicat luni, 28 decembrie 2020 17:50 / Actualizat luni, 28 decembrie 2020 18:27

Sorin Cârțu (65 de ani), președintele celor de la CS Universitatea Craiova, a explicat care au fost cele mai dureroase înfrângeri suferite de olteni în 2020.

Eșecul din partida decisivă pentru titlu cu CFR Cluj (1-3), dar și eliminarea neverosimilă din Europa League (1-2 cu modesta Lokomotiv Tbilisi) au lăsat urme adânci printre alb-albaștri. 

„La final de an, nu voi uita meciul cu CFR Cluj (n.r. - partida decisivă pentru titlu, pierdută de olteni cu 1-3). Cred că i-am tratat cu mult prea mult respect pe adversari.

Mai e și meciul cu Lokomotiv Tbilisi, da (n.r. - eliminarea rușinoasă suferită de Craiova în Europa League, scor 1-2). Nu ne-am gândit nicio secundă că nu vom trece mai departe. A fost superficialitate din partea jucătorilor”, a spus Sorin Cârțu, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

Sorin Cârțu, despre revenirea lui Koljic: „Starea psihică e cea mai importantă”

Victima unei intrări dure a moldoveanului Mihalache, pe 2 octombrie, în minutul 34 al meciului cu Poli Iași (1-0), Koljic a suferit o fractură de peroneu, puțin deasupra gleznei. Iar potrivit doctorilor, el va fi recuperat complet în februarie 2021, astfel că juveții vor putea conta din nou pe serviciile sale în play-off-ul actualei ediții de campionat.

Recuperarea lui Koljic decurge bine, să vedem cum se va simți. Nu e ușor să intri în teren și să știi că te atacă iarăși adversarii pe la spate. Cea mai importantă e starea psihică pe care el o va avea în teren 
- Sorin Cârțu, președinte CS Universitatea Craiova

VIDEO Crăciun și în Liga 1! Jucătorii celor de la CFR Cluj și CS Universitatea Craiova au împodobit bradul

Citește și alte știri despre CS Universitatea Craiova: 

Suporterii Universității Craiova, mobilizare generală pentru cei aflați în dificultate

Vedeta FCSB provoacă zâzanie în Bănie! Cârțu îl înțeapă pe Rotaru: „Nu m-a ascultat în vară. Când îl văd la FCSB nu-mi pică bine”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
1123010001139333
Andrei Filotie  •  28 Decembrie 2020, 21:29

Papura antrenor slab 'Jucatorii n-au conditie fizica(de cind a venit Papura) abia au putut juca o repriza in meciul cu UTA si mai ales cu FCSB. Patronul e slab, habarnist. U craiova nu va lua campionatul nici in 100 ani cu asta patron + Papura al lui.

1123010001139333
Andrei Filotie  •  28 Decembrie 2020, 21:22

Papura antrenor slab 'Jucatorii n-au conditie fizica au putut juca o repriza in meciul cu UTA si mai ales cu FCSB. Patronul e slab habarnist. U craiova nu va lua campionatul nici in 100 ani cu asta patron + Papura al lui.

1472465589475328
Leo Sima  •  28 Decembrie 2020, 18:57

Bradul Craiovei e mai frumos :)))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează