FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

Sorin Cârțu îi răspunde lui Gigi Becali: „Nu e vreun specialist, chiar dacă el crede asta”

Sorin Cârțu
Sorin Cârțu

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 octombrie 2022 12:29 / Actualizat duminica, 30 octombrie 2022 14:08

Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova, i-a răspuns lui Gigi Becali, patronul de la FCSB. Vineri, latifundiarul a vorbit despre lupta la titlu și i-a exclus pe olteni.

„Noi ne vom bate la titlu cu CFR, spre final. În rest, nu vorbesc. Farul e extraordinară, Rapid e foarte bună, Craiova la fel, dar noi ne batem cu CFR. Cel puțin, eu așa îmi doresc”, declara Becali la Pro Arena.

Acum, Sorin Cârțu a avut un răspuns incisiv. „Nu ne interesează ce gândește Becali. Nu e vreun specialist al fotbalului, chiar dacă el crede. Nu e vreun analist, e un patron de club. Își face treaba cum crede el. Nu mă interesează pe mine”, a spus președintele lui CSU Craiova, potrivit sursei menționate. 

Șeful PSD confirmă spusele lui Gigi Becali și recunoaște că o vrea pe FCSB în Ghencea: „Mă implic! E momentul ca această situație aberantă să înceteze!”
FCSB
Șeful PSD confirmă spusele lui Gigi Becali și recunoaște că o vrea pe FCSB în Ghencea: „Mă implic! E momentul ca această situație aberantă să înceteze!”

Sorin Cârțu: „Am suferit mult cu Sepsi”

Sorin Cârțu a analizat meciul cu Sepsi, câștigat de Universitatea Craiova cu 1-0: „Am trecut de un meci de care ne temeam. Știm puterea lor pe teren propriu. Sepsi e o echipă bună, cred că ne vom mai întâlni de două ori, mă gândesc la play-off. Cine se duce acolo are meciuri grele. Și noi am suferit mult pentru aceste puncte. 

Au fost niște situații foarte bune ale lor. Sigur, unele facilitate și de noi. Unele ocazii puteau fi evitate. Când a repins Căpățînă mingea și a ajuns la Rondon, apoi pasa greșită a lui Mitrea. A fost prea lejer, se putea evita lejer faza la care a ratat Rondon. Golul a fost frumos, m-a mirat execuția lui Vătăjelu”.

Sorin Cârțu, despre lupta la titlu: „CFR e greu de combătut”

Cârțu a vorbit și despre lupta la titlu și consideră că CFR e favorită. El o vede cu șanse și pe Rapid, datorită susținerii fanilor de la meciurile din Giulești.

„CFR e echipă puternică, e greu de combătut. Rapid e puternică pe teren propriu, cu susținere publicului, atmosfera pentru ei e senzațională. Sigur, uneori te poate copleși, dar ei s-au obișnuit”, a mai declarat Cârțu.

Citește și alte știri din Liga 1:

Nicolae Dică propune un străin de la FCSB la națională: „N-am văzut ca el în ultimii 10-15 ani!” » Răspunsul lui Edi Iordănescu: „Ne ambalăm rapid”

Analiza lui Răducioiu după victoria Craiovei cu Sepsi: „A câștigat nemeritat”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
dandana
dandana  •  02 Noiembrie 2022, 08:47

Ne trebuie un Craioveanu neapărat la echipă. Trebuie adus cât mai repede sa schimbe tot în acest club. Cu toți prețuim fostele glori, dar de ce sa suferim acuma pentru ce fac unele și sa le consideram pe toate la fel. Tot vorbim de ei, dar alți se descurcă greu în viață, a mers Rotaru sa le dea banii să se descurce? Ne pasă oare cu adevărat de fostele glori? Uitați-vă la Cîrțu care slujește acuma nedreptatea, care nu a zis odată ceva patronul ca în 3 ani noi nu am luat nimic. Și ne spun că este timpul sa arate ce pot, pai în 2-3 ani dacă nu arată nimic, credeți ca poate arăta ceva după? Dă-le drumu și îndoiește, nu lăsa să intervină monotonia ca la Craiova. Acolo nu le este frică ca nu ai cu cine sa fie schimbați. Este spuma și restul! Și asta a dorit patronul, Cîrțu și alți. Am adus ca antrenor pe Rădoi, după ce joacă Craiova sincer nu vad nimic bun. Vede că nu merge cu apărare în 3 și continuă. Când a fost în 4 chiar ne descurcam bine, și totuși Rădoi continuă cu asta. Tu faci echipă ofensiva și deabia dai 2 goluri? Chiar nu avem apărători legendari și doar uni care gafează la fiecare meci. Ne trebuie sa știm sa schimbăm din mers un sistem, nu sa începem cu 3-4-3. Și aici este tot mâna lui Cîrțu, aducem finul ca este în regulă

dandana
dandana  •  02 Noiembrie 2022, 08:24
Postat de TIborSzoltan pe 31 Octombrie 2022, 07:48

Totusi carti e fost fotbalist de valoare. Capra esti tu. Dar nu mai deschide gura impotriva fotbaliștilor adevarati

Este fost fotbalist. Iar actual avem oi la Craiova. Mă uitam și gustavo este pe locul 2 la goluri ca a plecat de 10 meciuri. Sa ști ca are și el dreptul la o opinie, și eu îl susțin. Ca fotbalist a fost, dar ca și conducător a făcut Craiova praf. Sta și bocește la tv, iar Craiova nu mai știe sa învingă fără emoții, iar asta se datorează exclusiv lui, lu rotaru și Marcel Popescu. Uite copilul a lăsat ceva la Craiova, un portar bunicel. Cu ce se lauda ceilalți împreună cu rotaru? Ca au adus doar jucători liberi de contract? Pai dacă aia erau jucători nu ajungeau niciodată la Craiova, dar uite-i ca sunt. Spun ca măresc bugetul și fac transfer de 200 de mii. Tu înțelegi ca asta este miștocăreală? Iar Cîrțu ii tine spatele lui rotaru. L-ai văzut sa iasă sa spună ca este ceva rău? Dar de câte ori l-ai văzut sa critice jucători care el și-a dat acceptul sa ajungă la Craiova. Vrem profesioniști în club, și nu foste glorii. Vrem sa facem performanțe azi, și nu mai vrem sa trăim în ani 1980. Frate suntem în ani 2022. Sunt 40 de ani, dacă este bun sa facă presiune pe patron, dar lui ii pasă. Bani întra și este fericit, pe când noi suporteri suferim. Dacă nu se știe în stare sa demisioneze. Îl mai aduce ai pe Rădoi care face pe deșteptu cu noi suporteri. Ca îți iei bagajul și pleci. Pai pleacă domnule Rădoi, am avut antrenori de 10 ori mai buni ca tine și i-a dat afara domnul Cîrțu. Echipa actual se chinuie, ca suporter faci infarct. Trezește-te!

firaldo
firaldo  •  01 Noiembrie 2022, 11:56
Postat de Cristib2009 pe 30 Octombrie 2022, 20:13

Cartuleee...iar erai beat cand ai vorbit si ai mirosit a alcool si praz?pai voi de 4 ani su teti capra cfr ului si viitorului(farul constanta)si tu vb de ce spune becali?***

Deci pe tine te-a deranjat că Cârțu a zis că nu îl interesează ce zice Becali?:)))))))))E vreo regula care să spună că trebuie să îți pese de ce zice Becali?Daca tu te trezești dimineața cu tabloul lui Becali în brațe...nu înseamnă că toți sunt că tine.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează
Close