FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Sorin Cârțu înțeapă Dinamo: „E o echipă de tradiție, dar asta nu înseamnă că trebuie să aibă și privilegii” » Ce acuză președintele Craiovei

Sorin Cârțu, președinte CS U Craiova
Sorin Cârțu, președinte CS U Craiova

Articol de GSP - Publicat luni, 24 august 2020 11:06 / Actualizat luni, 24 august 2020 18:21

Sorin Cârțu (64 de ani), președintele CS U Craiova, a comentat situația de la Dinamo, echipă salvată de la retrogradare sezonul trecut de decizia creșterii numărului de echipe din Liga 1 la 16.

„De când au scăpat de retrogradare cu decizii la Federație, e o adevărată telenovelă. Caracteristic, că tot se vorbește spaniola acolo. Nu știi ce se întâmpla altfel. E o echipă de tradiție, dar asta nu înseamnă că trebuie să aibă și privilegii”, a spus Cârțu la Pro X.

Sorin Cârțu: „Tot în birouri s-au luat deciziile”

Întrebat dacă este de părere că Dinamo a fost avantajată de decizia luată de FRF și LPF de a mări numărul de echipe din Liga 1 la 16, Dinamo evitând astfel retrogradarea, Cârțu a fost tăios: „Campionatul s-a promis că nu se termină în birouri, și până la urmă acolo s-au luat deciziile. Și cu finala campionatului, și cu tot”.

Dinamo - Hermannstadt, match preview: tot ce trebuie să știi

Mai multe știri despre Dinamo:

„Bălănescu e omul lui «sărut-mâna», dar are și ceva la care e bun” » Lupu, dezlănțuit: „Mulțescu să ia salarii ca Prunea. Unii sunt dinamoviști cu numele, alții cu banii?!”

Clauză peste clauză pentru Contra la a doua descălecare la Dinamo + De ce se strâng fanii la Arena Națională diseară

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (35)
firaldo
firaldo  •  25 August 2020, 18:23

Sa fim sinceri,nimeni de la Craiova nu trebuie sa vb de favoruri,stim cu totii cum am fost infiintati,Cartu trebuie sa isi vada de treaba lui nu sa vb despre altii.Nu faptul ca Dinamo a fost salvata de retrogradare e problema...ci faptul ca locul 3 da baraj cu locul 7 pentru cupele europene,suntem singurii din lume care premiaza mediocritatea!

prazburg1948
prazburg1948  •  25 August 2020, 16:42
Postat de cornelconasu pe 24 August 2020, 16:11

*** cum e dacă oprești un meci de box de 10 reprize în repriza a 5-a și îl declari pe unul câștigător iar pe celălalt nu îl mai lași să boxeze deși domina meciul ?! Așa a fost și cu Dinamo ! Dar ce credibilitate mai are unul care zicea că doar echipa lui Mititelu e cea adevărată , cealaltă fiind o făcătură , iar acum linge blide pe acolo !?

Nu ma intelege gresit, ma bucur ca ati ramas in liga 1 dar exemplul dat e cam prost... pe cine a dominat dinamo sezonul trecut? =)) au cam maturat toti cu voi

creeperno
creeperno  •  24 August 2020, 23:10

Ne doare undeva de intepatura ta

Vezi toate comentariile (35)
Comentează