FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Sorin Cârțu, comentariu nemilos despre Tavi Popescu: „Un răsfățat care ne dă fotbal cu lingurița și țârâita! Își arogă prea multe merite”

Tavi Popescu s-a supărat după ce n-a fost convocat la naționala U21  / foto: Cristi Preda (GSP)
Tavi Popescu s-a supărat după ce n-a fost convocat la naționala U21 / foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de - Publicat marti, 05 septembrie 2023 20:36 / Actualizat marti, 05 septembrie 2023 21:05

Sorin Cârțu, fost președinte la Universitatea Craiova și un personaj de referință în fotbalul românesc, îl numește „răsfățat” pe Octavian Popescu, după ce vedeta celor de la FCSB l-a criticat pe selecționerul Daniel Pancu fiindcă nu l-a convocat la naționala U21.

Cârțu se implică în disputa acidă născută pe axa FCSB - România U21, punându-l la colț pe Tavi Popescu pentru ieșirea sa de la finalul meciului cu CSU Craiova de sâmbătă, când s-a declarat șocat că nu face parte din lotul „tineretului” pentru acțiunea din septembrie.

Mutarea pentru care Gigi Becali se felicită: „Nu că sunt mulțumit, sunt foarte mulțumit!”
FCSB
Mutarea pentru care Gigi Becali se felicită: „Nu că sunt mulțumit, sunt foarte mulțumit!”

Sorin Cârțu s-a săturat de „copilărismul” lui Tavi Popescu! Comentariu nemilos la TV: „Un răsfățat!

„Nu are voie (n.r. - să se supere). E un copilărism, n-are voie să facă așa ceva! Eu am dat patru goluri cu Steaua, nu m-a chemat Lucescu la echipa națională, dar n-am făcut nicio declarație. 

Eu n-am pomenit, pe timpul nostru, ca un jucător să facă astfel de comentarii, să trimită «înțepături»... Își arogă prea multe merite. Un fotbalist răsfășat, care ne dă [fotbal] cu lingurița și țârâita. E un răsfăț! Își permite să atace o decizie a unui antrenor?! 

A ajuns să se supere că nu-l cheamă la naționala de tineret, dar el trebuia să se supere că e la echipa mare, nu e la tineret. Dacă ești ambițios și orgolios, supără-te că nu te cheamă Edi Iordănescu, nu că nu ești la echipa de tineret”, a comentat Sorin Cârțu, la emisiunea „Fotbal Club” de la DigiSport. 

Marius Lăcătuș are aceeași opinie: „Cred că preocuparea lui Tavi ar fi să ajungă înapoi la echipa națională mare”

Prezent în studio, legenda stelistă Marius Lăcătuș s-a poziționat de partea lui Cârțu: 

„Tavi ar trebui să se gândească, în primul rând, la modul în care joacă și la faptul că a pierdut echipa națională mare! Cred că preocuparea lui ar fi să ajungă înapoi la echipa mare, nu la tineret. Nu poți să-i ceri tu socoteală selecționerului!”

Nu pot comenta alegerea domnului Pancu, știu că are ceva cu mine mai demult. Nu știu cu ce i-am greșit. A fost o surpriză pentru mine. Se poate orice în viitor. Mă așteptam să fiu convocat, am fost puțin șocat când am văzut lista. M-a deranjat. Mi-am spus că trebuie să îi demonstrez că meritam și eu să fiu acolo”

- Tavi Popescu, pe 2 septembrie

VIDEO Cum vede Daniel Pancu situația lui Octavian Popescu: „Face lucrurile forțat, doar pentru a le face”

Citește și alte știri de actualitate: 

„Tricolor” chemat de urgență în cantonament: „Doi dintre jucători acuză probleme medicale”

EXCLUSIV GSP a aflat câte bilete s-au vândut pentru meciurile cu Israel și Kosovo + anunț important făcut de ultrașii români

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (38)
georgeudrescu
georgeudrescu  •  19 Septembrie 2023, 10:56
Postat de lapusneanul pe 06 Septembrie 2023, 08:10

georgele, ce faci, ma,încerci sa vinzi castraveți la gradinari ? ,cum naiba nu ai citit articolul și nici comentariile dar știi despre ce e vorba ?

Pai ajunge sa citesti titlul

georgeudrescu
georgeudrescu  •  08 Septembrie 2023, 13:38
Postat de lapusneanul pe 06 Septembrie 2023, 08:10

georgele, ce faci, ma,încerci sa vinzi castraveți la gradinari ? ,cum naiba nu ai citit articolul și nici comentariile dar știi despre ce e vorba ?

Pai e suficient sa citesti titlul si celelalte 30 de articole pe aceeasi tema

danglumetu
danglumetu  •  07 Septembrie 2023, 11:56

educational, fotbalistii romani sint irecuperabili, fiind efectul unei succesiuni de jucatori degenerati de-a lungul timpului si imposibil de stagnat sau de recuperat!

Vezi toate comentariile (38)
Comentează