FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

Sorin Cârțu și teoria conspirației: „Vă spun eu cum va fi vaccinarea pentru coronavirus” + „E un virus fabricat”

Cârțu crede că vaccinarea va fi obligatorie în Liga 1. FOTO: Guliver/Getty Images
Cârțu crede că vaccinarea va fi obligatorie în Liga 1. FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 decembrie 2020 12:16 / Actualizat miercuri, 23 decembrie 2020 12:42

Sorin Cârțu (65 de ani), președintele de la CS Universitatea Craiova, a atins în această dimineață subiectul vaccinării COVID-19. Oficialul oltenilor a apelat din nou la teoria conspirației pentru a vorbi despre pandemia de coronavirus.

„Eu spun că vaccinarea va fi ca o asigurare. Vor fi ca un pașaport. Dacă vrei să faci ceva, va trebui să faci acest lucru. Dacă vrei să mergi în altă țară, dacă vrei să ai anumite beneficii, trebuie vaccinul. Până la urmă, aici o să ajungem. Să facem vaccinul și să arătăm toți că suntem legali. 

Eu spun că a fost o chestie premeditată, un virus fabricat. Cred că vaccinul va fi obligatoriu”, a spus Sorin Cârțu, la Pro X.

Alte declarații controversate oferite de Sorin Cârțu de-a lungul ultimelor luni

 E virus făcut de om, nu s-a suit lilacul pe șobolan, i-a tras-o și moare planeta. Cât să ascunzi minciuna sub preş? Se va rezolva într-un fel. Am zis că prin decembrie va apărea vaccinul, așa era totul calculat. Cât de prost să fiu să cred că au aruncat virusul și n-au antidotul? 

Specialiștii să ne dea antidotul, nu să îmi spună să stau cu mască sau să păstrez distanţa, că asta pot face și eu - Sorin Cârțu

Sorin Cârțu a fost infectat cu COVID-19

În luna septembrie, Cârțu a fost depistat pozitiv cu COVID-19. Acesta spunea în noiembrie că nu a fost bolnav, din moment ce nu a prezentat simptome, și sugerează că virusul îi afectează doar pe cei cu un sistem imunitar slăbit.

„Eu m-am ferit, nu știe nimeni cum îl iei, cine ți-l dă, e greu de înțeles. E foarte important dacă ești pozitiv sau ești bolnav, sunt diferențe mari. De asta sunt intrigat de atmosfera COVID în Romania, că mor nu ştiu câți… Mulți au 90 de ani, au alte probleme. Din moment ce stai acasă nu ești bolnav. E ca înainte, la o gripă mai puternică, asta însemnă și ceva la plămâni. Și eu, și soția am fost pozitivi. Eu nu am avut absolut nimic, n-am fost bolnav, așa sunt foarte mulți. E în funcție și de sistemul imunitar.

VIDEO Gigi Becali a explicat de ce nu poartă mască: „Sunt câine să-mi pun botniță? Mie doctorii asta mi-au spus”

Citește și alte știri despre Craiova

Mihai Rotaru nu mai are răbdare la Craiova! Prima măsură: „De la 2 ianuarie, ni se alătură un nou antrenor”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
thebluestlion
thebluestlion  •  25 Decembrie 2020, 21:33

Bunicule, tu esti?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează