FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

UPDATE Discuțiile Negoiță - Cortacero blocate din nou?! Decizia luată de spaniol după restricțiile impuse de România

Articol de - Publicat luni, 10 august 2020 11:55 / Actualizat luni, 10 august 2020 14:42

Pablo Cortacero, omul de afaceri spaniol care vrea să cumpere Dinamo, plănuiește să vină marți în România pentru discuta cu Ionuț Negoiță, dar planul său riscă să fie dat peste cap din cauza faptului că persoanele care vin din Spania trebuie să stea în izolare timp de 14 zile.

UPDATE 14:40 » Cortacero vrea să vină azi

Sursele GSP.ro susțin că Pablo Cortacero a aflat de restricțiile impuse începând de mâine celor care vin din Spania și vrea să facă tot posibilul pentru a ajunge azi în țară. Acesta vrea să vină în România cu un avion privat, din Alicante, și face eforturi pentru a primi acordul autorităților iberice și române pentru a decola și a ateriza azi. 

Știrea inițială:

Institutul Naţional de Sănătate Publică a actualizat azi lista statelor plasate în zona galbenă, pentru care se aplică măsura carantinei timp de 14 zile. Astfel, începând cu data de 11 august, ora 00:00, Spania intră și ea pe această listă. Ceea ce înseamnă că orice persoană care vine din Spania trebuie să se izoleze ca urmare ca cazurilor de COVID-19.

Mai vine Cortacero?

Din informațiile GSP.ro, Cortacero avea în plan să vină marți în România cu un avion privat, care urma să ajungă pe Aeroportul Otopeni în jurul orei 23.  Acesta dorea să se vadă cu Ionuț Negoiță miercuri și să se întâlnească și cu reprezentații DDB, dar și cu Marcel Vela. Acum, după decizia luată de autorități, rămâne de văzut dacă Pablo Cortacero va mai veni în România sau va aștepta ca Spania să iasă de pe lista țărilor din zona galbenă.

VIDEO Dezvăluiri în premieră din haosul de la Dinamo: "Ne trezeam cu tăieri de la mâncare și fără apă caldă!"

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Dănciulescu despre răbufnirea lui Răducioiu: „A fost un strigăt de disperare! Îi pasă, suferă, sunt convins”

EXCLUSIV Revolta unui lider de la Dinamo: „Nicio milă, nicio pomană! Puteam învinge tot până la final”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (23)
1325848880862927
Dragomir Costel  •  11 August 2020, 21:11

Si nu este prima oara prima data a fost in1988si apoi cu rapid și acum cu noi si fiecare data sa comunicat ca steaua sa se duca mai departe la ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

 •  11 August 2020, 00:45
Postat de blackknight pe 11 August 2020, 00:31

mai macar noi nu ne-am calificat in finala cupei incalcand regulamentul si fiind ajutati de frf doar zic ciocu mic ipocritule!

Gainarilor gigisti hoti si blatisti le este imposibil sa inteleaga de ce trebuie sa fure an de an! Pentru ca asa sunt ei. Niste vome fotbalistice blatiste!

 •  11 August 2020, 00:43
Postat de standart pe 10 August 2020, 20:17

Care stadion? Ăla din fundu' curții pus oblic? Nu vezi că își bat joc de tine? De fapt, atât poți! De-aia ții cu milițienii.

Pe bune ba izmana gigista! Asa e cand gandesti cu capul dintre picioare. Ti-o tragi singur la UE!

Vezi toate comentariile (23)
Comentează