FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO

EXCLUSIV Spaniolii nu renunță la Dinamo! Anunțul făcut în club + Cortacero ar putea veni în România

De la stânga la dreapta: doi reprezentanți spanioli ai lui Cortacero, primul fiind Rufo Collado, Dan Cristian Popescu, Marcel Vela, Cornel Țălnar și avocatul Dorin Serdean +22   FOTO
De la stânga la dreapta: doi reprezentanți spanioli ai lui Cortacero, primul fiind Rufo Collado, Dan Cristian Popescu, Marcel Vela, Cornel Țălnar și avocatul Dorin Serdean

Articol de - Publicat vineri, 24 iulie 2020 14:28 / Actualizat vineri, 24 iulie 2020 16:02

Dinamo se află într-o situație dificilă, având 21 de cazuri de COVID-19 și fiind pe locul 7 în play-out, loc retrogradabil, dar ar putea primi o veste bună.

Din informațiile GSP.ro, mai multe persoane din club au fost anunțate că investitorii spanioli care vor să cumpere echipa se vor implica și mai mult începând cu săptămâna viitoare. Ibericii vor să ajungă la un acord cu finanțatorul Ionuț Negoiță pentru a prelua clubul și nu consideră că situația actuală a „câinilor” ar fi un impediment. 

Reprezentații spaniolilor, care sunt acum în România și sunt cazați la hotelul lui Negoiță, au promis că vor mai vira 200.000 de euro săptămâna viitoare. 

Mai mult, e posibil ca alți doi iberici să vină în România, iar printre ei s-ar putea afla și Pablo Cortacero, omul de afaceri care vrea să cumpere clubul. 

Fanii au ultimul cuvânt

Chiar dacă Negoiță și spaniolii vor ajunge la un acord, fanii lui Dinamo vor fi cei care vor avea ultimul cuvânt. Potrivit memorandului semnat cu Negoiță, suporterii din programul DDB sunt cei vor avea exclusivitate în negocierile pentru preluarea clubului.

FOTO. Imagini tari de la Dinamo - Poli Iași 1-1

+18 FOTO

VIDEO Marcel Vela: „Țin cu Dinamo de când eram mic, îmi pare rău să văd cum se chinuie”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Rivalele din Liga 1 vor s-o sacrifice pe Dinamo! Cine pierde și cine câștigă dacă retrogradează „câinii”

Bogdan Bălănescu, out de la Dinamo?! Mesajul trimis de fanii-acționari

Playtech: Veste BOMBĂ pentru Ianis Hagi! Scoțienii au făcut anunțul ȘOC: s-au dat de gol


Comentarii (10)
creeperno
creeperno  •  24 Iulie 2020, 22:50

Daca spaniolii prelueaza clubul atunci e clar ca au vorbit cu oficiali din lpf si frf si se va face sistem de 16 echipe cu playoff si playout iar problema drepturilor tv este astfel rezolvata. Numai un dinamovist adevarat ar prelua clubul in liga 2

tutan_camon
tutan_camon  •  24 Iulie 2020, 17:56
Postat de randoomk pe 24 Iulie 2020, 17:46

giovanii este ala care a declarat astazi ca mai bine ar retrograda dinamo si ar incepe de la zero. deci daca el este in spatele acelei scheme sunteti ca si retrogradati.

Giovani e patrped batrân, dacă nici el nu ştie ce e mai bine pentru vatanbârzeşteni, atunci cine?

randoomk
randoomk  •  24 Iulie 2020, 17:46
Postat de zorrozabal pe 24 Iulie 2020, 17:20

Acum,lasand la o parte imbecilitatile oitzelor,ciudati investitori mai sant si astia,care au dat doar o suta de mii din cei cinci sute de mii conveniti si aia cu mare intarziere!Eu cred ca e o inventie a lui Giovani-ca pe ailalti nu-i duce capul-si cred ca tot el a aruncat si suta aia de mii!

giovanii este ala care a declarat astazi ca mai bine ar retrograda dinamo si ar incepe de la zero. deci daca el este in spatele acelei scheme sunteti ca si retrogradati.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează