FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

EXCLUSIV Care este starea lui Crepulja, jucătorul de la Astra infectat cu coronavirus: „Nu-mi închipuiam că o să trec prin astfel de clipe”

Vehiculul cu care Crepulja a fost transportat la spital
Vehiculul cu care Crepulja a fost transportat la spital

Articol de - Publicat joi, 30 iulie 2020 21:17 / Actualizat joi, 30 iulie 2020 23:21

Ljuban Crepulja (26 de ani), mijlocașul Astrei depistat pozitiv cu coronavirus, așteaptă să repete testul. Croatul este internat la Spitalul Municipal din Giurgiu în acest moment.

Vineri, acesta va pleca, cel mai probabil, din unitatea medicală unde a stat internat, neavând complicații și va aștepta la domiciliu rezultatul următoarelor teste, pentru a afla când scapă de coronavirus și de izolare.

„Personalul din spital și de pe salvare a fost foarte amabil, am fost tratat cu atenție și grijă și țin să le mulțumesc. Desigur, nu-mi închipuiam că o să trec prin astfel de clipe, dar acum, asta este. Normal, era mai bine în teren...” spune mijlocașul echipei lui Bogdan Andone pentru GSP.

Astra - Craiova, reprogramat

Astra - Craiova a fost programat vineri! Giurgiuvenii au început testarea în regim de urgență, dar dacă rezultatele nu vin până vineri seara, partida nu va mai avea loc. Dacă testele jucătorilor de la Astra vor ieși negative, meciul Astra - Craiova se va juca vineri, de la ora 18:45. În acest caz, partida CFR Cluj - FCSB, programată la 20:30, va începe la 21:45.

Craiova și-a dat acordul pentru a juca, însă pentru ca partida să aibă loc e obligatoriu ca ea să fie programată nu mai târziu de vineri seară. Astra, tot prin vocea lui Dani Coman, a propus ca în cazul în care rezultatele testelor nu vin până mâine seară, atunci să se joace în cursul zilei de sâmbătă. Lucru cu care nu doar că Universitatea Craiova nu e de acord, dar s-ar încălca și regulamentul care spune că aceeași echipă nu poate disputa două jocuri, în două localități diferite, la interval de numai 48 de ore.

Citește mai multe știri din Liga 1:

Liga 1 pe marginea prăpastiei! Deținătorul drepturilor TV nu vrea să mai respecte clauza care ține cluburile pe linia de plutire

Becali, declarație misterioasă înainte de meciul cu CFR Cluj: „Nu arbitrăm lupta la titlu. Nu ne băgăm să facem probleme! S-a făcut nedreptate cu Bîrsan, acum să fie dreptate”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
1594919290584499
Romica Marcut  •  31 Iulie 2020, 15:20

crepulia sper sa iti stea banii in gat

Vezi toate comentariile (1)
Comentează