FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI

VIDEO Start în play-out, început de griji: „Orice echipă poate retrograda. Începe lupta pentru supraviețuire, ăsta e adevărul”

Liviu Ciobotariu a fost pe banca celor de la Voluntari anul trecut, când echipa a jucat în play-off
Liviu Ciobotariu a fost pe banca celor de la Voluntari anul trecut, când echipa a jucat în play-off

Articol de , - Publicat joi, 16 martie 2023 19:58 / Actualizat joi, 16 martie 2023 21:35

Liviu Ciobotariu și-a avertizat jucătorii înaintea primului meci din play-out. Tehnicianul ilfovenilor e convins că, în cazul în care oricare echipă leagă 2-3 meciuri fără succes, încep grijile retrogradării.

Antrenorul celor de la Voluntari vrea maximum din meciul cu Hermannstadt de vineri, mai ales că Voluntari joacă meciul pe teren propriu. Totodată, tehnicianul a discutat și despre încrederea pe care a primit-o din partea conducerii, deși startul de an a fost unul dezastruos pentru ilfoveni. 

Imagini dezolante în Ghencea » Câți spectatori au venit la CSA Steaua - Unirea Dej, primul meci din play-off-ul Ligii 2
CSA STEAUA - UNIREA DEJ
Imagini dezolante în Ghencea » Câți spectatori au venit la CSA Steaua - Unirea Dej, primul meci din play-off-ul Ligii 2

VIDEO. Liviu Ciobotariu: „Avem 9 finale, lupta e echilibrată”

„Începe un nou campionat, pentru toți cei care sunt în play-off și play-out. E clar că vor fi 9 finale pentru toate echipele. Diferența dintre locul 8 sau 9 și primul loc retrogradabil e de doar 3 puncte. Deci e foarte echilibrat. 

Jucăm acasă, cu o echipă foarte bună, cum e Hermannstadt, o echipă cu un moral foarte bun, a câștigat cu Rapid și FCU Craiova. Va fi un meci greu, cum vor fi toate până la final. Va fi nevoie să facem un joc bun, să câștigăm, am încredere în jucători. Suntem pe un drum bun, n-am pierdut de 4 meciuri, ceea ce e bine. Avem moral bun”, a mai zis Ciobotariu. 

„Orice echipă din play-out se poate salva, dar pe de altă parte, orice echipă din play-out poate retrograda. Vă spun foarte sincer! Cine leagă 2-3 victorii, stă la suprafață, cine nu câștigă, va avea probleme foarte mari. Asta le-am zis și băieților. Începe lupta pentru supraviețuire. Nu trebuie să ne temem, pentru că suntem pe un drum bun, dar trebuie să fim foarte atenți, pentru că nu mai e timp pentru a ne uita la ceilalți”, a zis Liviu Ciobotariu la conferința de presă. 

”Ciobi” recunoaște că sunt rare cazurile în România când după o serie de înfrângeri, cum a avut Voluntari la început de an, antrenorul mai e păstrat în funcție.

„Faptul că au avut încredere în mine cei din conducere e un exemplu de așa da. În acea perioadă proastă a noastră, cum a fost și cazul celor de la Hermannstadt. E importantă încredere conducerii. Orice echipă mai trece prin perioade grele sau foarte bune, cum a fost sezonul trecut la noi. E important ca antrenorul să aibă continuitate”, a mai zis Ciobotariu. 

Damașcan e un jucător foarte bun, care s-a integrat rapid. Am simțit de la primul antrenament că se va adapta ușor. Din păcate pentru noi și din fericire pentru Sepsi, el se va întoarce înapoi. Cred că poate juca la orice echipă tare din play-off. Are calități
- Liviu Ciobotariu, antrenor Sepsi 

Clasamentul actualizat din play-out

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

EXCLUSIV Gigi Becali șochează din nou! Decizia de ultim moment în privința antrenorului cu Licență Pro

CFR, dată în judecată de fotbalistul pe care Dan Petrescu nu l-a folosit niciodată: „Paguba e incredibilă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează