FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL - STEAUA, AZI ORA 20:00, ÎN DIRECT PE DIGISPORT1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Statistică negativă pentru antrenorul Oţelului » Dorinel, mereu în genunchi cu Steaua!

Pentru tehnicianul Oţelului confruntările cu roş-albaştrii sînt un adevărat coşmar +2   FOTO
Pentru tehnicianul Oţelului confruntările cu roş-albaştrii sînt un adevărat coşmar

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 aprilie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 13 aprilie 2012 19:54

Munteanu a întîlnit trupa din Ghencea de 10 ori în Liga 1 şi de 8 ori a pierdut, avînd la activ doar 3 goluri împotriva roş-albaştrilor.

Dorinel Munteanu i-a suflat Stelei un trofeu, Supercupa României, care a deschis acest sezon, însă trupa din Ghencea e un adevărat coşmar pentru tehnicianul Oţelului în privinţa jocurilor de campionat.

De cînd a debutat în meseria de antrenor şi pînă azi, Dorinel a bifat 10 meciuri contra Stelei în Liga 1, iar palmaresul e un dezastru pentru el: 8 înfrîngeri şi doar două victorii, iar golaverajul e chiar horror: doar 3 goluri marcate şi nu mai puţin de 11 încasate. Şi în tur, Dorinel a pierdut în faţa Stelei. A fost meciul în care Ilie Stan şi-a făcut inaugurarea ca antrenor al roş-albaştrilor, Tănase şi compania cîştigînd cu 2-1 într-un joc disputat la Buzău.

Steaua e printre singurele echipe din Liga 1 în faţa căreia Dorinel are un palmares prost. De exemplu, cu Dinamo, Munteanu stă foarte bine. A jucat 11 jocuri de campionat, a cîştigat de 5 ori şi a pierdut doar 3.

Porumboiu şi Penescu l-au acuzat de blat
Pe lîngă înfrîngerile în faţa Stelei, Dorinel Munteanu s-a mai confruntat şi cu alte lucruri care l-au pus într-o lumină nefavorabilă în relaţia cu trupa din Ghencea. Doi foşti patroni cu care a colaborat la Piteşti şi la Vaslui, Cornel Penescu şi Adrian Porumboiu, l-au acuzat că atunci cînd s-a aflat în faţa Stelei s-a dat la o parte. "E omul lor", l-au arătat cu degetul cei doi. Dorinel a pierdut toate meciurile pe care le-a disputat cu Steaua din postura de antrenor al lui FC Argeş şi FC Vaslui.

Agentul lui Dorinel era membru PNG
Munteanu a avut şi o altfel de legătură cu Steaua pînă acum 3 ani. Agentul său, Aurel Marinescu, era membru marcant al Partidului Noua Generaţie, filiala Caraş-Severin, partid condus de Gigi Becali.

474301-dorinel-caseta.jpg

3 ani se vor împlini în iunie de cînd Dorinel Munteanu a preluat-o pe Oţelul

3 săptămîni se vor împlini luni de cînd Mihai Stoichiţă a preluat-o pe Steaua

"Steaua nu are cu ce să ne surprindă. E o echipă pe care o cunosc bine, chiar nu pot aduce surprize în meciul de sîmbătă" (Dorinel Munteanu)

"Dorinel zice că n-am cu ce să-l surprind? Foarte bine, înseamnă că-şi ia măsuri de precauţie. Poate totuşi va fi surprins, o să vedeţi sîmbătă seara" (Mihai Stoichiţă, antrenor Steaua)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (33)
biancorossi
biancorossi  •  22 Aprilie 2012, 03:33

parodia continua. dorinel e dorinel.

valah.redandblue
valah.redandblue  •  14 Aprilie 2012, 13:07
Postat de the_cezar pe 14 Aprilie 2012, 10:44

animale,asta sunt,n-ai ce sa le ceri...

Ungurul Cezar azi dimineață la ora 5:00 posta împotrivă stelei. Crezi ca este paznic de noapte la stadionul din Gruia sau paznic de noapte la UDMR Tg Mureș unde locuiește? Lumea spune ca acest ungur este implicat și în candidatura maghiarului Frunda la primari orașului Tg Mures și ca împarte deja mita electorala, galeți, zahar , țuica și ulei.

ovidiu62
ovidiu62  •  14 Aprilie 2012, 12:14

O statistica falsa de cand este la Galati ,Dorinel a castigat mai mereu cu oile ca sa nu mai spun de meciul din supercupa Romaniei cand la P Neamt Seaua a fost umilita.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează