FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua a mai tăiat un nume de pe lista cu antrenori » Bergodi rămîne la Modena

Cel mai galonat club din România nu mai atrage ca-n alte vremuri, intervenţiile patronului în treburile staff-ului tehnic lăsînd banca liberă
Cel mai galonat club din România nu mai atrage ca-n alte vremuri, intervenţiile patronului în treburile staff-ului tehnic lăsînd banca liberă

Articol de , - Publicat duminica, 05 iunie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 04 iunie 2011 21:10

Tehnicianul de 46 de ani a acceptat propunerea grupării din Serie B de a continua, iar roş-albaştrii nu au, pentru moment, nici o soluţie de tehnician pentru sezonul viitor.


Cu 11 zile înainte de reunirea echipei, Steaua nu are antrenor! Din lunga listă care-i cuprindea pe Hagi, Olăroiu, Protasov, Giampaolo şi Bergodi, ieri a mai căzut un nume. Cristiano Bergodi a acceptat propunerea Modenei şi va rămîne şi campionatul următor în Serie B. Cum Gică Hagi e principalul favorit să preia "naţionala", "militarii" se văd în situaţia delicată de a nu şti cu ce tehnician vor începe sezonul 2011-2012.

A preferat continuitate
Aflînd că "Regele" este în pole-position pentru postul de selecţioner, oficialii din Ghencea au sunat imediat în Italia, la Cristiano Bergodi. Italianul era tatonat de conducerea stelistă, el fiind la final de contract cu Modena. Vestea venită din "Cizmă" i-a descumpănit însă pe stelişti. "Îmi pare rău, dar tocmai mi-am dat acceptul să continuu la Modena!", le-a replicat peninsularul de 46 de ani.

"Chivu ne recomandă tehnician!"
Rămaşi fără nici o soluţie viabilă, roş-albaştrii sînt acum în faza întocmirii unor noi liste cu nume pentru banca tehnică. Gigi Becali anunţă: "Gata, de acum căutăm antrenor! Mihai Stoica este cel care se ocupă de acest lucru, iar el e tentat de pista italiană. MM e prieten bun cu Chivu, iar Cristi e stelist şi ne va recomanda mai mulţi antrenori din Italia. În trei, patru, şase zile vom şti cine va pregăti la anul echipa!".

Din listă, doar Protasov e liber
Din numele vehiculate imediat după finalul campionatului, numai Oleg Protasov este în acest moment liber de contract şi ar fi tentat să revină în Ghencea. Chiar dacă suporterii l-au apreciat în mandatul trecut pentru jocul spectaculos prestat de elevii săi, fostul atacant nu este pe placul lui Becali şi nici pe-al managerului Mihai Stoica, iar şansele sale de revenire sînt aproape nule.

Recunoaşte că a negociat cu Hagi
Gigi Becali a admis ieri că a avut discuţii cu Gică Hagi în care i-a propus să preia Steaua: "M-am întîlnit cu el acum o săptămînă, am vorbit, urma să ne mai vedem şi să discutăm, să punem lucrurile pe hîrtie. Nu am spus nimic înainte pentru că asta a fost înţelegerea noastră, să nu vorbim despre aceste negocieri. Acum, dacă el va prelua România, trebuie să căutăm pe altcineva!".

Ultimul nume apărut: portughezul Azenha
Presa lusitană anunţă că Steaua ar fi interesată de Carlos Azenha (foto), sezonul trecut la Portimonenese, echipă cu care a retrogradat în liga a doua din Portugalia. Azenha, 44 de ani, nu a jucat niciodată fotbal, el fiind în majoritatea timpului antrenor secund la Vitoria Setubal, Porto, Boavista sau Al Ahli. În afara lui Portimonense, Azenha a mai fost "principal", pentru o scurtă perioadă, la Vitoria Setubal.

Situaţia antrenorilor aflaţi pe lista Stelei
Gheorghe Hagi principalul favorit pentru preluarea "naţionalei"
Cristiano Bergodi a semnat prelungirea contractului cu Modena
Cosmin Olăroiu s-a înţeles cu Al Ain din Emiratele Arabe Unite
Marco Giampaolo ieri a semnat cu Cesena, în Serie A
Oleg Protasov nu e pe placul conducerii
Ladislau Boloni liber, dar în conflict deschis cu Gigi Becali

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (65)
marya81
marya81  •  06 Iunie 2011, 17:21

Votez PROTASOV!

marin2
marin2  •  06 Iunie 2011, 08:07

Daca mare parte din mass-media inca ii ridica osanale oierului , oamenii de fotbal incep sa-l marginalizeze refuzind sa fie sau sa mai fie bataia lui de joc . Din pacate pentru fotbalul romanesc , Steaua primeste ceea ce ar trebui sa primeasca becali , clubul pierde atit suporteri cit mai ales oameni de caracter care nu vor sa mai fie in aceeasi barca cu unul care de atita prostie se crede egalul dumnezeului lui . Probabil in viitorul apropiat se vor produce astfel de schimbari de atitudine si in politica acolo unde cei pusi ca specialisti nu numai ca gresesc si nu raspund pentru faptele lor , dar considera o normalitate ca cei fara venituri sa moara ca ei sa poata sa fure in continuare .

cholito18
cholito18  •  05 Iunie 2011, 17:01

STEAUA BUCURESTI- O LUMINA IN FOTBALUL ROMANESC CARE PALPAIE DIN CE IN CE MAI DES DIN CAUZA UNOR OAMENI CARE NU-SI VAD DECAT PROPRIILE INTERESE. AR FI TIMPUL CA ACEASTA ECHIPA SA FIE REDATA SUPORTERILOR INAINTE CA TOTUL SA SE DUCA DE RAPA. P.S. "SFARSITUL LUMII ESTE APROAPE"!!!

Vezi toate comentariile (65)
Comentează