FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua ar putea face un transfer surpriză în această vară » Levante e interesată de un mijlocaş al campioanei!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 iulie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 03 iulie 2013 11:25

După Chiricheş şi Latovlevici, un alt stelist e curtat insistent de cluburi din străinătate şi are şanse să plece în această vară.

Potrivit site-ului levante-emv.com, formaţia spaniolă Levante pregăteşte o ofertă pentru Alexandu Chipciu.

Jurnaliştii iberici îi fac o scurtă descriere mijlocaşului de 24 de ani al Stelei: "Are o tehnică bună, joacă de obicei în banda dreaptă, dar poate evolua atît în centru, cît şi pe stînga. Crativitatea sa este umbrită însă de indisciplina tactică".

Formaţia care a terminat pe locul 11 în Promera ar fi în căutarea unui mijlocaş polivalent şi Chipciu ar putea fi o soluţie bună, avînd în vedere disponibilitatea sa de a evolua pe orice post la mijlocul terenului.

Spaniolii scriu şi că alte două cluburi importante îl urmăresc pe Chipciu, printre care şi echipa la care s-a transferat Raul Rusescu: "Evoluţiile sale din sezonul trecut au atras atenţia unor cluburi ca Ajax sau Sevilla".

În acest moment, Chipciu este în recuperare după accidentarea din derby-ul cu Dinamo. Mijlocaşul va reveni pe gazon abia în toamnă.

 

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (23)
ainraymon
ainraymon  •  03 Iulie 2013, 16:48

Cred ca e harababura mare in capul autorului/autorilor articolului... Cine pe cine transfera? Il transfera cumva Steaua pe Chipciu? De unde il transfera? Poate de la infirmerie la hotel... Asa da... Dar sa spui ca Steaua il transfera pe Chipciu la Levante e o aiureala mai mare decat toata fituica asta de doi bani populata numai de no-name-uri!!!

gabonne1982
gabonne1982  •  03 Iulie 2013, 14:56
Postat de inexistentus pe 03 Iulie 2013, 12:11

Ce valoare sa aiba daca abia vin ? Trebuie cativa ani buni de pregatire la echipe mari ! In Romania, nu afara. Pentru ca din strainatate nu prea se mai intorc. Pasiunea pentru fotbal si dorinta de performanta nationala ar trebuie sa conduca sportul si nu banul.

nu conteaza ca abia vin,daca ai cu adevarat valoare ti-o poti arata si la juniori sau la echipa de tineret a clubului de care apartii.Asta am vrut sa spun

cracker
cracker  •  03 Iulie 2013, 14:38
Postat de alexandru_p pe 03 Iulie 2013, 13:53

ca o concluzie: de ce ai pleca de la steaua care joaca anul asta in UCL la levante care nu joaca in europa si se si zbate la mijlocul clasamentului? crezi ca aia ii dau salariu mult mai mare? mai bine ramai sa joci un an in UCL, faci 2-3 meciuri bune si te transferi la o echipa mai buna pe salariu mai mare.

Cateodata aceste echipe gen Levante sunt de fatada pentru o echipa mult mai titrata, dar ca, daca acea echipa vine sa intrebe de jucator se cere un pret mai mare, plus ca raman banii tot in campionatul lor sunt atatea cazuri, Inter Milano a cumparat un croat prin intermediul unei echipe din subsolul clasamentului cu 20 de mil dupa 5 luni iar aia au oferit croatilor 2 mill. In 5 luni asa de mult a progresat ala? :))))

Vezi toate comentariile (23)
Comentează
Close