FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua ar putea rămîne fără vedete: "Am oferte pentru 75% dintre jucătorii pe care îi reprezint"

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 mai 2013 00:00 / Actualizat vineri, 24 mai 2013 18:21

Condamnarea lui Gigi Becali e un motiv pentru care unii jucători ai roş-albaştrilor au dubii în privinţa viitorului la Steaua şi ar înclina spre o plecare în străinătate.

"Sînt cereri pentru 75% dintre jucătorii pe care îi reprezint la Steaua. Le-am zis că o să-i duc să vorbească faţă în faţă pentru a putea pleca", a spus Anamaria Prodan la Digi Sport.

Bourceanu, Pintilii, Adi Popa, Szukala, Prepeliţă, Doru Bratu, Adi Rocha şi Filip sînt jucătorii de la Steaua reprezentaţi de Anamaria Prodan.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (37)
ovidiu1969
ovidiu1969  •  25 Mai 2013, 00:17

Imi cer scuze, Anamaria. N-am citit cu atentie. Bravo, ai oferte senzationale pentru Filip, Adi Rocha, Doru Bratu, Prepelita si Szukala. Ia-i si du-te si tu cu ei cu tot, ca am si eu o oferta pentru tine la spitalul de nebuni. Vai de mama lui Reghe asta, ca vad ca acasa e sub papuc omul.

ovidiu1969
ovidiu1969  •  25 Mai 2013, 00:11

Deci cam avea dreptate Gigi cand se lua de mocofana asta. Stia el ceva. Nu poate sa-si tina gura parasuta asta nici macar 2 zile. Mereu apare ea cu cate o declaratie. Ia mai du-te fa dracu cu tot cu Reghe al tau si mai lasati-ne in pace, ca nu suntem noi obligati sa-ti ascultam aberatiile. Si-asa aici la noi este mizerie, asa cum ai zis, asa ca puteti pleca linistiti in Germania, Reghe antrenor in liga a treia si tu pe post de mascarici la vreo emisiune TV.

imperator
imperator  •  24 Mai 2013, 23:55

Ha ha ha, asta-i vinde jucatorii ciobanului .-

Vezi toate comentariile (37)
Comentează