FOTBAL  »  Superliga  »  GAZETA ESTE ÎN AUSTRIA ALĂTURI DE STEAUA

Steaua are bancă de Liga a II-a

Articol de , - Publicat marti, 29 iunie 2010 00:00

Steaua are acum doar 13 jucători cu experienţă în prima divizie. Din 10 rezerve, 7 sînt de la "satelit". Echipa cu care roş-albaştrii au terminat amicalul cu APOEL a semănat cu cea pregătită de Strizu în sezonul trecut.

Steaua a cîştigat duminică primul amical din presezon, dar a arătat şi un mare semn de îngrijorare: Piţurcă are, în acest moment, doar 13 jucători de cîmp cu experienţă de nivelul primei ligi! În afara celor 10 care au început jocul cu APOEL, pe bancă s-au mai aflat Toja şi Surdu, iar Martinovici a stat în tribună, accidentat.

Restul pînă la 21 de jucători, cîţi a deplasat Piţi în Austria, sînt de la Steaua II! Cîţiva dintre ei, ca Iacob sau Filip, s-au mai aflat în lotul primei echipe, au mai făcut stagii de pregătire alături de seniori, dar au rămas să joace tot sub comanda lui Leo Strizu, în Liga a II-a. De la meciuri cu Botoşani şi cu Brazi, ei sînt chemaţi acum de Piţurcă să lupte pentru cîştigarea campionatului şi să scape Steaua de mediocritatea ultimilor doi ani.

7 jucători de la Steaua II au fost rezerve cu APOEL: Lungu, Mustaţă, Iacob, Filip, Muzac, Lazăr, Năstăsie. Bicfalvi şi Bîtfoi au lipsit, accidentaţi

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
bobydumi
bobydumi  •  29 Iunie 2010, 15:54

parca e mare sperantza....o sa moara talent si atat?!?!?

bobydumi
bobydumi  •  29 Iunie 2010, 15:53

ce s a intamplat cu matei?!?! iar nu e la echipa 1??!

gazistu
gazistu  •  29 Iunie 2010, 15:12

doar bancã? :D gazmetanmedias.b l o g s p o t . c o m

Vezi toate comentariile (14)
Comentează