FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua caută înlocuitor pentru Laurenţiu Reghecampf » Răspunsul lui Dan Petrescu!

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 mai 2014 00:00 / Actualizat duminica, 25 mai 2014 11:14

Steaua încearcă să îşi găsească rapid un înlocuitor pentru Laurenţiu Reghecampf, care va pleca la Al Hilal. Primul nume pe lista Stelei a fost Gică Hagi, însă patronul Viitorului nu pare dispus să renunţe la proiectul său pentru a antrena în Ghencea.
Al doilea refuz a venit în această dimineaţă de la Dan Petrescu. "Eu mi-aş dori ca Steaua să ia campionatul în fiecare an, pentru că acolo am crescut. Îi urez baftă lui Reghecampf, să facă performanţă. Afară nu va fi la fel de uşor ca în ţară.

Eu 99% m-am înţeles cu o echipă şi nu cred că aş putea să vin la Steaua. Cuvîntul mi l-am dat deja, aşteptăm să finalizăm contractul. Au fost telefoane de peste tot, din Anglia, din Italia, din Emirate, dar din România nu a fost nici un telefon", a zis Dan Petrescu la DolceSport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (146)
zweepslag
zweepslag  •  26 Mai 2014, 01:42
Postat de valy1948 pe 25 Mai 2014, 19:32

Niciun antrenor capabil de performante notabile nu va semna acum cu Steaua, o echipa in curs de destramare, pentru ca Gigi nu are nicio logica in ceea ce intreprinde, dand impresia ca are mintea unui prescolar. Ii contazic pe cei ce sustin ca i-a umplut de ridicol cu declaratiile sale pe avocati, deoarece ei prezinta in instante ceea ce la cer angajatorii, insa medicii care solicitau urgent o operatie pentru gravitatea extrema a bolii au fost acoperiti de toate zoaiele toaletelor publice ale Bucurestiului. Desi sunt fan al Stelei de foarte multi ani, eu prevadca evenimentele ce au loc acum la Rapid si Dinamo sunt similare cu sejururi in gradina Edenului fata de ce va fi in viitor la Steaua.

hai lasa ma,ce naiba,si mai spui ca stii ce i poate pielea acestui club bolsevvico-ceausist intr o republica ca asta inca cu mentalitati ceausiste,nostalgii si cu decretii lui Ceasca ajunsi la maturitate si instalatii in toate forurile de conducere ale rrepublicii.Dece crezi ca Dan Petrescu a zis chestia asta:"_Afară nu va fi la fel de uşor ca în ţară._"? Ptk stie ca profitoarea sistemului e STEAUA,mereu Steauaa, Beleaua Fotbalului asta pe care prezenta ei l-a distrus ca sa se ilustreze ea, sa se imbogateasca toti smecherii care o creat mafia asta ceausisto-fekala!

valy1948
valy1948  •  25 Mai 2014, 22:58

Zenga nu este capabil sa se redreseze nici macar pe el, personal, dar o echipa ca Steaua, de la care patronul tot declara ca vrea multi, multi bani, dar fara sa investeasca nimic. Daca era asa bun ar fi fost solicitat pentru servicii de antrenorat in Italia, unde este considerat, totusi, o mare personalitate. Prioritare pentru Steaua in acest moment deosebit de greu sunt relatiile cu patronul zbuciumat si discrepanta mare intre salariile unor jucatori si majoritatea celorlalti componenti ai echipei, unele nemeritate nici macar in proportie de 50 %.

myke82
myke82  •  25 Mai 2014, 20:48

Nici un antrenor din cei pe care i-ati enuntat nu vor veni la Steaua din diverse motive. Singurul om capabil care ar putea redresa echipa in momentul de fata ar fi ZENGA. Faceti un POLL referitor la intoarcerea lui Zenga la Steaua si veti vedea cati oameni sunt de acord cu mine.

Vezi toate comentariile (146)
Comentează