FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Steaua, la al treilea transfer din această vară: "Pregătim actele"

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 iunie 2015 18:46

Steaua a rezolvat pînă acum două transferuri, cele ale lui Alcenat și Muniru, dar oficialii Oțelului dau asigurări că s-au înțeles cu formația campioană pentru cedarea lui Alexandru Tudorie.

Managerul gălățenilor, Ovidiu Burcă, a anunțat că nimic nu mai poate sta în calea transferului atacantului de 19 ani în Ghencea.

"Am ajuns la un acord cu Steaua pentru Tudorie, pregătim actele și sperăm să nu mai apară nici o problemă. Dacă Steaua va avea răbdare, vă spun că Tudorie va fi unul dintre cei mai mari atacanți ai României", a spus Burcă la televiziunea sportro.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (18)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  21 Iunie 2015, 00:15
Postat de alexzece pe 20 Iunie 2015, 22:45

Sa vedem.Eu nu-l cunosc.Stie cineva ce stie acest pusti,de ce este capabil?

nu-l cunosti @ inseamna ca te pricepi la fotbal de numa numa, si esti stelist la Maxx, adica pe santul comunal. amice, tipul asta a dat 2 goluri in 1. das Erste Liga Mamaliga, iar unul, ghici cui ? moshule, chiar echipei 'tale'.. care o fi aia, ca despre fcsB vad ca nu prea stii multe amanunte ..)

xnread
xnread  •  20 Iunie 2015, 22:56
Postat de luciann pe 20 Iunie 2015, 21:26

Pai e facut sau inca pregatesc actele!? Oricum pentru LC ne trebuiesc intariri serioase! N-au invatat nimic din patania de anul trecut!

Felicitari.Acum sa vedem regizorul la datorie:)

alexzece
alexzece  •  20 Iunie 2015, 22:45

Sa vedem.Eu nu-l cunosc.Stie cineva ce stie acest pusti,de ce este capabil?

Vezi toate comentariile (18)
Comentează