FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua primeşte prima veste bună din acest an! Anunţ important despre doi jucători

Articol de GSP - Publicat joi, 08 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat joi, 08 ianuarie 2015 22:51

Preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, a vorbit despre situaţia celorlalţi jucători aflaţi în ultimele 6 luni de contract. În afara lui Giedrius Arlauskis, care ar putea să nu continue, ceilalţi doi vor semna cel mai probabil prelungirea. 

”Szukala şi Sînmărtean erau de departe cei mai vînaţi jucători ai noştri. Nici ei nu au fost ferm convinşi că nu va apărea o ofertă mai bună cînd au spus că semnează cu Steaua.

Cum e şi cazul lui Arlauskis, care ne-a spus: «Dacă apare o ofertă mai avantajoasă pentru mine, dar nu neapărat din punct de vedere financiar, pentru că eu am venit de la o situaţie financiară mult superioară, ci o ofertă superioară din punct de vedere sportiv, unde să mi se garanteze că joc, atunci plec. Dacă nu, nu, pentru că mă simt foarte bine la Steaua. Rămîn aici».

Cu Prepeliţă sîntem în discuţii avansate, cred că o să semnăm. Latovlevici a spus că-şi doreşte să rămînă. Îi propunem prelungirea”, a spus preşedintele Stelei la DigiSport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
valiza.epo
valiza.epo  •  09 Ianuarie 2015, 09:25

Daca acestea sunt vesti bune... cum or fi cele rele?!? Brrrr!

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  09 Ianuarie 2015, 03:48
Postat de qwerty007 pe 08 Ianuarie 2015, 23:48

Bravo,la cat mai multe comentarii !!

.) lasa-l ca i s-a rupt pixul deja, nu vezi cat a comentat ?..)

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  09 Ianuarie 2015, 03:48
Postat de botizann pe 09 Ianuarie 2015, 00:11

Pai Latovelvici nu era dorit ba la Roma ba la Liverpool ba la Leverkursen ? Acuma brusc de abia ramane la Steaua ? Daca nu erau antrenori romani la arabi , de la Steaua mureau si Sucala si Sanmartean

e supervaloare. si e un fel de star de cinema.)

Vezi toate comentariile (17)
Comentează