FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua putea avea atacantul de careu pe care-l doreşte! » De ce nu s-a mai perfectat transferul

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 decembrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 21 decembrie 2012 10:20

Laurenţiu Reghecampf caută doi jucători în această pauză de iarnă, un fundaş dreapta şi un atacant. În aceste zile l-a ratat pe Milanov pentru banda dreaptă a apărării, iar acum un alt fotbalist a explicat de ce nu a mai ajuns la Steaua.

Dacă în cazul Milanov fotbalistul dorea o sumă mare la semnătură, Costin Curelea a dezvăluit că a fost la un pas să ajungă în Ghencea, după ce acceptase oferta roş-albaştrilor, dar Vasile Şiman s-a opus transferului:

"În septembrie, am fost ofertat de Steaua. Cei de acolo mă doreau sub formă de împrumut pînă la vară. Eu am acceptat propunerea, dar clubul s-a opus din moment ce nu s-a realizat transferul. Probabil că domnul Şiman are influenţe pe la comisii, din moment ce eu nu sînt lăsat liber de contract de atîta timp", a precizat Curelea pentru DigiSport.

Cum putea arăta Steaua în acest moment:

Tătăruşanu - Georgievski, Szukala, Chiricheş, Latovlevici - Bourceanu, Pintilii - Chipciu, Rusescu, Tănase - Curelea

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (10)
zguby91
zguby91  •  22 Decembrie 2012, 11:48

siman ii sechestreaza pe jucatori :)) nu stiu ce contracte semneaza astia la sportul dar parca nu raman niciodata liberi :))

ghandalf
ghandalf  •  21 Decembrie 2012, 19:12

Ce vă mai mirați atâta ? Unii refuză pur și simplu să aibă un patron orgolios, fără caracter, fără filtru între creier și gură (pe bună dreptate s-ar întreba unii: ”care creier?”) și mai ales fără pic de respect față de cei din jur !

putregaiu
putregaiu  •  21 Decembrie 2012, 15:11

transfer ratat de liga a 2-a

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close