FOTBAL  »  Superliga  »  REGULI

Steaua schimbă regulile în Liga 1! După "cazul Rădoi", LPF a luat o decizie importantă din cauza lui Sulley Muniru

Articol de GSP - Publicat joi, 20 august 2015 00:27

Adunarea Generală a LPF a aprobat înlocuirea carnetelor de joc cu carduri de identitate pentru fotbaliştii care evoluează în Liga 1.

"Aprobă modificările sistemului actual de legitimare a sportivilor care participă la competițiile organizate de LPF și implementarea unui nou sistem, care presupune înlocuirea carnetelor de jucători cu carduri de identitate pentru fotbaliști", apare pe site-ul oficial al LPF.

Decizia a fost luată după ce au apărut probleme cu legitimaţiile de joc, ultima fiind chiar la meciul Astra - Steaua, cînd Muniru nu a putut fi folosit din acest motiv. 

Atunci, pe carnetul de joc al lui Muniru, în dreptul clubului la care este legitimat apărea în continuare CFR Cluj, fosta sa echipă. Colţescu a observat asta înaintea meciului şi a luat decizia de a nu-i permite să joace.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (21)
767776873338849
Ilie Ungureanu  •  20 August 2015, 15:31

Am vazut meciul si apoi reluarile fazelor incriminate: 1. Faza cu Papp - fault in atac. In alte meciuri s-a fluierat pentru mult mai putin. 2. Gol valabil al lui A. Popa. 3.Penalty clar la J. Moraes. Dupa acest meci am vazut ca pentru o interventie mai blanda in cupele europene s-a acordat penalty. 4. Gol valabil al lui Varela. 5.Cartonas portocaliu la Budescu. Cojocaru a accentuat impactul pentru a obtine eliminarea lui Budescu.

valiro
valiro  •  20 August 2015, 15:15
Postat de whiteredarad pe 20 August 2015, 08:57

@ zizu,nu de Argaseala,sau SCSB este vorba, ci de o decizie anapoda,pe linga,multe altele, luate de coltescu,in acel meci. Arbitrulo controleaza DOAR viza medicala,nu si carnetul. Muniru avea drept de joc,i in acel medi,incorect Coltescu l-a oprit. Cea facut ,atunci Coltescu este o pledoarie pentru a fi trimis, in liga C,la prima liga , nu ar mai avea ce cauta.

Avea drept de joc, da, dar la CFR. Daca in legitimatie scrie ca joci la CFR, cum sa ai drept de joc la Steaua ? Pai ce rol mai au legitimatiile ? Altfel, daca inchidem ochii, o sa ne trezim ca Alcenat joaca maine la Petrolul, sau Tade intra la CFR... Daca Muniru ar fi jucat, de ce nu si respectivii ?

catalin_cj
catalin_cj  •  20 August 2015, 14:39
Postat de mickey13 pe 20 August 2015, 10:54

In mare parte comentariul tau este excelent si meriti felicitari. Dar ai o mare sincopa cand pui semn de egalitate intre un penalty neacordat (Botosaniului) si 3 goluri regulamentare neacordate + penalty f.usor acordat+neeliminarea lui Budescu. Incercati sa intelegeti ca un penalty nu-i 100% gol, deci eroarea nu-i una capitala. In schimb, anularea a 3 (trei!) goluri perfect valabile (unul in repriza a II-a, dupa ce Coltescu fusese informat de tampeniile din prima repriza, deci arbitrajul a fost cu tenta si directie) ... [pui ce vrei tu aici...]. Nu zic ca nea Coltescu trebuie impuscat, dar sa se ia masuri, ca a fost prea de tot.

sa nu exageram totusi. pana la anularea a 3 goluri mai e de discutat. cu valul de comentarii profcsb din studio si fluierul de final era antifcsb. un offside si un fault a fost. hamroun a atacat mingea deci e offside iar papp a faultat. pana la urma vorbim de 2 meciuri diferite unde daca se arbitra cum ar fi trebuit poate ca fcsb scotea 2 egaluri. sau un egal si o infrangere. de ce toti considera ca influenta arbitrului a fost mai mare in meciul cu astra decat dincolo. rezultatul a fost viciat in ambele meciuri. iar ceea ce e mai grav este faptul ca daca la coltescu vorbim de prostie la tudor vorbim despre intentie. el intotdeauna arbitreaza profcsb

Vezi toate comentariile (21)
Comentează