FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua şi-a recăpătat sigla, dar nu prea o mai vrea! » Cum a decurs întîlnirea cu MApN: ”Nu au fost negocieri, nu s-a pus problema unei sume de bani”

Articol de - Publicat vineri, 16 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat joi, 15 ianuarie 2015 21:34

Oficialii Stelei şi reprezentanţii Clubului Sportiv al Armatei au ajuns ieri seară la un acord ca steliştii să poată folosi vechea emblemă.

După aproape două ore de negocieri, care au avut la sediul clubului militar, reprezentanţii CSA Steaua şi cei ai echipei de fotbal au bătut palma în ceea ce priveşte folosirea siglei pe care roş-albaştrii au pierdut-o în instanţă la finalul anului trecut.

"Am dobîndit dreptul să folosim vechea siglă, dar pentru asta trebuie urmate mai multe proceduri, care sînt complicate şi anevoioase. Cu Borussia Dortmund, veţi vedea că vom juca purtînd pe echipamente sigla pe care a avut-o Tamaş pe tricoul de la prezentare. Vom vedea ce va fi pe viitor", a declarat Argăseală.

Oficialii CSA au emis imediat după terminarea discuţiilor un comunicat pentru lămuriri în ceea ce priveşte folosirea emblemei: "Pînă la publicarea motivării deciziei Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie şi finalizarea procedurilor de evaluare a mărcii de către un evaluator autorizat, utilizarea mărcii se va face pe baza unui acord încheiat între părţi, în condiţiile legii".

Prelugesc contractul pentru stadion
Aşa cum Gazeta a anunţat în urmă cu cîteva săptămîni, steliştii nu vor avea nici un fel de probleme în ceea ce priveşte disputarea meciurilor de acasă pe stadionul Steaua.

"Folosirea stadionului Ghencea de către echipa de fotbal se va realiza pe temeiul aceloraşi coordonate legale care au stat la baza acordurilor şi contractelor anterioare", se mai arată în comunicatul Clubului Sportiv.

Steliştii au un contract încheiat pînă la finalul acestui sezon, dar care în următoarea perioadă urmează să fie prelungit.

"Nu au fost negocieri, nu s-a pus problema unei sume de bani. Am venit ca să găsim soluţii pentru marcă! Dînşii au spus că nu vor să mai fie disensiuni cu clubul de fotbal" ( Valeriu Argăseală, preşedinte Steaua)

"Fiind român şi stelist mă bucur dacă prin dialog se găsesc soluţii legale!" ( Victor Ponta, prim-ministru)

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

"Ne interesează Teixeira"
După ce Steaua l-a pierdut pe Sînmărtean, încearcă să-l transfere în Ghencea pe vedeta Petrolului, Felipe Teixeira. "Un jucător foarte bun, însă el mai are contract cu Petrolul. Ne interesează Teixeira şi alţii care sînt de calibrul lui. Avem 27 de fotbalişti în lot şi nu cred că trebuie să ne facem mari probleme în aducerea altora. Sînt jucători foarte buni la Petrolul care ar fi de nivelul Stelei", spune Argăseală. Despre interesul roş-albaştrilor, mijlocaşul "lupilor" a declarat: "Am contract încă şase luni aici, o să vedem în următoarele zile ce se va întîmpla. Sper să găsim soluţia cea mai bună pentru noi toţi".

Vor 600.000 de euro!
Steliştii vor obţină semnătura atacantului Pandurilor, Mihai Roman, însă oficialii gorjeni nu sînt de acord cu sumele propuse de oficialii campioanei. "Jucătorul are un contract foarte clar la Pandurii, iar clauza de reziliere, indiferent de numele echipei care şi-l doreşte, este de 600.000 de euro. Un jucător de 21 de ani, convocat la echipa naţională, merită această sumă pentru un transfer", au declarat surse din cadrul clubului gorjean. "Steaua e Steaua, e cea mai bună echipă din România. E un lucru bun dacă s-ar realiza acest transfer!", a declarat Roman.

Primiţi ca vedetele
Lucian Sînmărtean şi Lukasz Szukala au ajuns la Dubai, unde s-au alăturat noilor colegi de la Al Ittihad, care sînt în cantonament. Cei doi pot debuta pe 6 februarie, cu Al Fateh.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (21)
kilimanjaro
kilimanjaro  •  16 Ianuarie 2015, 18:38

Ce frumos autocar. Cu crucea aia, zici ca-i dric :))))))))))))))))))))))))))

raducallin
raducallin  •  16 Ianuarie 2015, 15:11
Postat de qpax pe 16 Ianuarie 2015, 13:16

NU pune nimeni la loc nimic .... stai linistit ...:)) Steaua s-a dus sa tatoneze terenul cu mapn ... sa vada ce le poate mintea, cati bani cer, etc ... daca esti invitat undeva te duci ... macar de ochii lumii ... in principiu este mai bine sa ai un drept, decat sa nu-l ai ... dar nu inseamna ca il si folosesti ... Steaua deja a venit cu o alternativa, si-a inregistrat Marca FCSB, si noile sigle ... pentru care nu trebuie sa plateasca nimic, nimanui ... daca credeti ca vor prefera sa foloseascaceva care foate fi retras oricand de MAPN, IN MIJLOCUL SEZONULUI (cand UEFA nu te lasa sa o schimbi, daca esti in cupele europene pierzi 3-0) .. si devii subiectul unui santaj ... oricand! Deci ganditi

Am si spus ca sigla noua arata bine , fara ironie.Ironia era cu privire la numarul de Stele pentru Tamas .Comentariul tău...

qpax
qpax  •  16 Ianuarie 2015, 13:27

BTW ... aproape ca imi pare bine ca n-a iesit Ponta ... asta vrea colaborarea, coabitare, prostii ... eu vreau pe cineva care sa rupa capete ... de basisti, de dreptaci inchiputi, de americani d-astia care vin si ordona cat sa fie bugetul romaniei pentru armata, de sefi de parchete care se cred ... cel putin un Iisus cu fusta ... de unde dre' ... psd-ul este un partid dde yes-meni ... total neconflictuali ... si ca o paranteza, fara nici o doctrina ... deci nu am cum sa fiu niciodata psd-ist ... n-am fost si nu o sa fiu! Astept un partid, care sa ma reprezinte si pe mine! De astazi ii injuram pe psd-isti impreuna! ...:))

Vezi toate comentariile (21)
Comentează