FOTBAL  »  Superliga  »  PEDEAPSĂ

Steaua şi Dinamo au terenurile SUSPENDATE două meciuri! Rapid, patru jocuri

Stadionul Ştefan cel Mare
Stadionul Ştefan cel Mare

Articol de GSP - Publicat joi, 16 iunie 2011 00:00 / Actualizat joi, 16 iunie 2011 15:36

Întrunită miercuri la Casa Fotbalului, Comisia de Disciplină a luat hotărîrea de penalizare a cluburilor Steaua şi Dinamo, ca urmare a incidentelor ce au avut loc la finala Cupei României, disputate la Braşov şi adjudecată de "militari" (2-1):

"Cluburile Dinamo Bucureşti şi Steaua Bucureşti au fost sancţionate fiecare cu interzicerea organizării pe teren propriu a 2 jocuri şi cu o penalitate sportivă de 40.000 lei, în urma incidentelor produse de suporterii proprii la finala Cupei României-Timişoreana, ediţia 2010-2011, din 25 mai 2011", a se anunţă în comunicatul FRF.

TORŢE ARUNCATE ÎN JUCĂTORI
Partea a doua a finalei a fost plină de incidente. Torţele zburat pe gazon, Mihai Stoica a fost eliminat de Marius Avram, iar finalul a fost incendiar cu Dinamo în careul Stelei.

Gabriel Torje, mijlocaşul lui Dinamo, a avut la un moment dat o acţiune personală în flancul stîng, pătrunzînd periculos în careu în minutul 58. Chiar în aceste momente o torţă a zburat din peluza dinamovistă şi a trecut la mai puţin de doi metri de capul lui Torje.

MM S-A SPERIAT
Imediat după autogolul lui Bărboianu, fanii Stelei au avut o reacţie explozivă, aprinzînd torţe în tribunele de pe stadionul Tineretului. Speriat că echipa sa ar putea fi sancţionată disciplinar, Mihai Stoica a rupt-o la fugă spre sectorul fanilor stelişti, rugîndu-i pe aceştia să înceteze cu manifestările de acest gen. Ca urmare a intervenţiei sale, MM Stoica a fost trimis în tribune de centralul Marius Avram

TOŢI GRANZII DIN BUCUREŞTI, FĂRĂ APORTUL FANILOR
Dacă Steaua şi Dinamo au fost sancţionate cu cîte 2 partide de suspendare şi vor începe sezonul viitor fără aportul suporterilor, într-o situaţie şi mai delicată se află rivala bucureşteană Rapid. Clubul din Giuleşti va disputa 4 meciuri fără spectatori, după ce o torţă aruncată în tribune în ultima etapă, la meciul cu FC Braşov, i-a pus viaţa în pericol unei fane.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (25)
ciupi0812
ciupi0812  •  17 Iunie 2011, 06:20

acel "fane" de la sfarsitul textului este diminutiv de la stefan, sau se refera la o suportera...

vali12
vali12  •  16 Iunie 2011, 20:49
Postat de andrei19v23 pe 16 Iunie 2011, 17:30

si ca cazul biletelor sa inchis nu se mai aude nimik in schimb ne dau noua 4 etape pt ca fata aia a stat ea pe primul rand ia sa fi stat pe ultimul rand sus de tot la tabela se mai intampla ceva va zic eu ca nu (ce cauta o fata asa de jos) nici eu nu stau asa de jos....

cu siguranta toti fanii rapidisti sunt analfabeti si absurzi...

iwindr
iwindr  •  16 Iunie 2011, 19:18

Mogosoaia, lupta mogosoaia!!!!!! :)))) Un nou hit in ghencea!!

Vezi toate comentariile (25)
Comentează